Αυτός είναι ο διεθνής μπασκετμπολίστας που μπαίνει στη «Φάρμα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Απέχουμε μόλις λίγα 24ωρα από την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της «Φάρμας» στον ΑΝΤ1. Το ριάλιτι περιπέτειας του καναλιού του Αμαρουσίου επιστρέφει με νέα επεισόδια το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου.

Στην παρουσίαση θα είναι και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης. Τα γυρίσματα για το ριάλιτι έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες με τους συμμετέχοντες να έχουν ήδη ανακοινωθεί από το κανάλι με κάθε επισημότητα.

Μία συμμετοχή όμως γνωστοποιήθηκε από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Πρόκειται για τον διεθνή μπασκετμπολίστα Μιχάλη Πελεκάνο. Ο αθλητής με σπουδαία καριέρα στα παρκέ αυτή την στιγμή είναι σε καραντίνα και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να μπει στη «Φάρμα» του ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο ριάλιτι.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη συμμετοχή του. «Με τα αγροτικά δεν έχω πολύ καλή σχέση. Στο χωριό μου έξω από το Μεσολόγγι που πήγαινα διακοπές είχε η γιαγιά μου διάφορα ζώα. Είδα την πρόταση για τη Φάρμα σαν μια καινούργια πρόκληση. Το συζήτησα με τους ανθρώπους της ομάδας και με στήριξαν. Ήθελα και εγώ να δοκιμάσω τα όριά μου εκτός παρκέ. Τώρα είμαι καραντίνα. Έχω τρία παιδιά από τον πρώτο μου γάμο. Τώρα είμαι στον δεύτερο γάμο» σημείωσε ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Το ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται καθημερινά Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21:00 και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !