Open: Η επόμενη μέρα μετά την έλευση του Γιάννη Λάτσιου

1

Η έλευση του Γιάννη Λάτσιου στο Open είναι γεγονός, με τον έμπειρο άνδρα των media να έχει αναλάβει τη θέση του προέδρου του Δ.Σ, έχοντας πάρει από τον Ιβάν Σαββίδη λευκή επιταγή για να σχεδιάσει την επόμενη μέρα στο κανάλι -που το τελευταίο διάστημα έμοιαζε ακυβέρνητο καράβι, με τα νούμερα τηλεθέασης να έχουν πέσει ανησυχητικά συγκριτικά με πέρυσι.                         

Στόχος είναι να καταφέρει να μπει ο σταθμός ανταγωνιστικά στο τηλεοπτικό τοπίο -και ο Γιάννης Λάτσιος είναι ιδανικό πρόσωπο για να σχεδιάσει τη στρατηγική αυτής της πορείας ανάκαμψης.

Στην πρώτη σύσκεψη που έγινε χθες με τη Διευθύντρια Προγράμματος του σταθμού -και παλαιότερη συνεργάτιδα του Γιάννη Λάτσιου από τον ΑΝΤ1-, Xρύσα Μασούρου, μελέτησαν τις διορθωτικές κινήσεις που μπορούν να γίνουν στο ήδη υπάρχον πρόγραμμα.

Με τονωτικές διορθωτικές κινήσεις, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, θα δοθεί πίστωση χρόνου μέχρι τα Χριστούγεννα όπου και αναμένεται να γίνουν οι πρώτες περικοπές αλλά και οι νέες προσθήκες στο πρόγραμμα, όπως η εκπομπή του Λάκη Γαβαλά, αλλά και ένα ριάλιτι μόδας που φαίνεται πως θέλουν να ενταχθεί στην απογευματινή ζώνη.Ταινίες και ξένες σειρές είναι η εύκολη και πιο σοφή λύση που μπορεί να κερδίσει τους τηλεθεατές στο ζάπινγκ.

Οι εκπομπές που θέλουν να ενισχύσουν -καθώς η τηλεθέαση στις συγκεκριμένες ζώνες συγκριτικά με πέρσι αποτελεί μεγάλο πονοκέφαλο για το κανάλι- είναι τα ψυχαγωγικά μαγκαζίνο της Μπέττυς Μαγγίρα αλλά και της Ελένης Τσολάκη, στα οποία θα γίνουν σημαντικές αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες δεν αποκλείεται για το δεύτερο μισό της σεζόν στο πρόγραμμα να ενταχθούν και project που θα είναι εξωτερικές παραγωγές -στην ίδια λογική που κινούνται ήδη στο Οpen με εκπομπές όπως αυτή της Αννίτας Πάνια και του Θέμη Γεωργαντά.

Ο Γιάννης Λάτσιος γνωρίζει καλά πως πρέπει να είναι φειδωλός για αυτή την σεζόν και να επενδύσει από την Άνοιξη του 2022 όταν θα γίνουν και οι απαραίτητες ζυμώσεις τόσο με στελέχη όσο και με παρουσιαστές που θα προσεγγίσει για να εντάξει στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.


Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές και για επικεφαλής σε νευραλγικά πόστα του Open που φαίνεται να αντικαθίστανται από πρόσωπα που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου και που γνωρίζουν καλά την τηλεοπτική αρένα.


Znews

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δώστε και ευκαιρίες σε νέα άτομα.Ακομα και Low budget καταστάσεις έστω και μεταμεσονύκτιες.
    Με μια φωτογραφική μηχανή πλέον κανείς παπάδες και υπάρχουν πολλά άτομα που μπορουν να δώσουν content.
    Μη πάτε με τη πεπατημένη και φέρετε όλους τους δεινόσαυρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !