Αγγελική Νικολούλη: «O Τζώνη Καλημέρης έκανε λάθος εκτίμηση για μένα»

Χρήστος Παναγούλης
1


Η Αγγελική Νικολούλη, σε μία εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ», μίλησε για όλα όσα την αφορούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!

Πως πήρατε την απόφαση να αλλάξετε τηλεοπτική στέγη μετά από τόσα χρόνια στον Alpha;

Δεν είμαι άνθρωπος των αλλαγών. Καταλαβαίνω όμως πότε μια συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της και πότε χρειάζεται η ανανέωση. Τα “διαζύγια” ποτέ δεν είναι ευχάριστα, αν και τις περισσότερες φορές οδηγούν σε νέους, δημιουργικούς δρόμους. Στην αφετηρία μιας τέτοιας πορείας βρισκόμαστε τώρα. Στο Mega πνέει αέρας ανανέωσης και δημιουργίας, κάτι που διευκολύνει τη δουλειά μας – κι αυτό είναι σημαντικό για μας».


Ξυπνάτε ακόμη έχοντας την αγωνία να δείτε τα νούμερα τηλεθέασης;

Ε, δεν τα βλέπω και στον ύπνο μου! Θα τα αναλύσω ως επαγγελματίας εφόσον αποτελούν εργαλείο της δουλειάς μας. Το έχω ξαναπεί, ότι για εμένα τα νούμερα δεν είναι οδηγός στην έρευνά μου. Δεν έγινα ποτέ νούμερο για τα νούμερα και δεν έχω κανένα λόγο να το κάνω τώρα.


Πίσω στο 1995. Είχατε ζητήσει από τον Τζώνη Καλημέρη, στέλεχος της τηλεόρασης, να συμπαρουσιάσετε εκπομπή αντί να κάνετε όλη τη δουλειά για τους άλλους. Εκείνος αρνήθηκε λέγοντας πως θα σας έβλεπαν μόνο οι συγγενείς σας. Τι σας είπε αργότερα, όταν πλέον είδε την επιτυχία σας με το «Φως στο τούνελ»;

Ναι, μου το είχε πει τότε. Όταν αργότερα με τη μεγάλη τηλεθέαση με ρώτησαν τι του απαντώ, είπα ότι έχω μεγάλο σόι! Ο Τζώνη στην πορεία παραδέχτηκε ότι έκανε κακή εκτίμηση για εμένα και για μια άλλη πολύ γνωστή παρουσιάστρια. Τα λέμε τώρα μια χαρά. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ και για τις γνώσεις του στον χώρο της τηλεόρασης.


Έχει τύχει να σας προσεγγίσει μετά την αποφυλάκισή του άνθρωπος που συνελήφθη έπειτα από στοιχεία που φέρατε εσείς στο φως της δημοσιότητας;

Όχι μόνο μία φορά. Με κάποιους κάναμε και διάλογο για να καταλάβουν ότι δεν τους έβαλα εγώ στη φυλακή, αλλά οι πράξεις τους.


Η δουλειά σας είναι συνυφασμένη με την έρευνα. Στην προσωπική σας ζωή λειτουργείτε το ίδιο;

Αν ρωτάτε αν αμφισβητώ ή δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου, τότε όχι. Αλίμονο αν υποπτευόμουν φίλους και γνωστούς. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που φοβούνται και τη σκιά τους.


Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνετε στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή; Αν μπορούσατε να δώσετε σήμερα μια συμβουλή στον νεότερο εαυτό σας, ποια θα ήταν αυτή;

Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που έχω επιλέξει να κάνω συνειδητά. Ακόμα και σε κακό να μου βγει, από τα λάθη μας, λένε, μαθαίνουμε και γινόμαστε σοφότεροι. Όσο για τη συμβουλή, θα μου έλεγα να εμπιστευτώ το ένστικτό μου περισσότερο.


Κάποιος θα θεωρούσε ότι το αυστηρό προφίλ που έχετε στις εκπομπές σας σας ακολουθεί και στην προσωπική σας ζωή. Ισχύει κάτι τέτοιο; Πώς είστε όταν κλείνετε την πόρτα του γραφείου;

Όσοι με βλέπουν εκτός δουλειάς δεν πιστεύουν ότι είμαι εγώ. Χαλαρή, χαμογελαστή, κεφάτη. Αυτή είναι Αγγελική.


Μια τόσο δυναμική γυναίκα φοβίζει τους άντρες;

Σε κάποιους αρέσει να είναι μια γυναίκα δυναμική χωρίς να χάνει τη θηλυκότητά της, ενώ άλλοι στρίβουν γωνία… Ρωτήστε καλύτερα τους ίδιους!


Θα παντρευόσασταν ξανά;

Τι να σου πω τώρα; Στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ…


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αγγελική αν και σε συμπαθώ και σε βλέπω άστα αυτά τα περί ανανέωσης και τέτοια κουραφέξαλα. Απλά o Μαρινάκης δίνει από ότι έχει γραφτεί και δεν έχει διαψευστεί από κανένα, 100 χιλιάρικα την εκπομπή, δηλαδή 1 εκατομμύριο το μήνα, κάτι που οι Βαρδινογιάννηδες δεν θα έδιναν ποτέ. Οι Βαρδινογιάννηδες σε όλες τις επιχειρήσεις τους είναι.. σφιχτοί κι όχι σαν τον Κοντομηνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !