«Άσε μας ρε μαμά»: Όσα θα παρακολουθήσουμε αυτήν την εβδομάδα

Χρήστος Παναγούλης
0


Επεισόδιο 22:

Η Έλλη αναρρώνει ύστερα από το λιποθυμικό επεισόδιο που είχε τη μέρα του γάμου της. Η Ρωξάνη και ο Δημήτρης σε μια στιγμή αδυναμίας θα φιληθούν αλλά για κακή τους τύχη θα τους δει η Γεσθημανή. Η Νάντια υποκρίνεται ότι στραμπούληξε τον αστράγαλό της προκειμένου να εγκατασταθεί πάλι στη βίλλα Ταβουλαρέα, ενώ Κορίνα και Μάθιου ξοδεύουν, κρυφά απ’ όλους,  ένα μεγάλο ποσό για εναλλακτικές θεραπείες υπογονιμότητας. Ο Θωμάς κάνει μια απρόσμενη προσφορά συνεργασίας στο Μενέλαο, την οποία ακούει ο Βασίλης και γίνεται έξαλλος.

Επεισόδιο 23:

Ο Μενέλαος ανακοινώνει στη Ρωξάνη την πρόταση του Παπαπέτρου να αγοράσει το Πόρτο Τσίγκρι και εκείνη φαίνεται να γοητεύεται από την δυναμική κίνηση του Θωμά που μπορεί να σώσει την εταιρεία ενώ ο Ζαχαρίας που δεν καταφέρνει να προχωρήσει την αναχρηματοδότηση του δανείου της αγχώνεται γιατί χάνει σταθερά έδαφος. Η Γεσθημανή δίνει άδεια στην Έλλη να μετακομίσει στο δωμάτιο του Δημήτρη. Ο Βασίλης ζητά από τον Θωμά να ηγείται του project στο Πόρτο Τσίγκρι, αλλά ο Θωμάς φέρνει σθεναρές αντιρρήσεις. Η προσπάθεια της Κορίνας να μείνει ο Βασίλης εκτός του project στο Πόρτο Τσίγκρι τον οδηγεί να εκβιάσει τον πατέρα του ώστε να μην κάνει πίσω και να υποστηρίξει την παρουσία του και τη συμμετοχή σε αυτό. Το μεγάλο μυστικό που κρατά στα χέρια του μπορεί να τινάξει όλη την αγοραπωλησία στον αέρα.

Επεισόδιο 24:

Ο Θωμάς έρχεται τελικά σε συμφωνία με τον Βασίλη για να τον αφήσει να πάρει το πτυχίο του, αρκεί να μην μιλήσει για την κομπίνα με την αρχαιολογική στο Πόρτο Τσίγκρι. Ο Βασίλης όμως δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει τόσο εύκολα τον εκβιασμό. Η Όλγα, με τις οδηγίες της Ρωξάνης, αναλαμβάνει να κάνει καψόνια στη δήθεν τραυματισμένη Νάντια, ώστε να εγκαταλείψει τη βίλα, ενώ τα πρώτα σημάδια ζήλιας της Νικόλ για τον Λευτέρη είναι πλέον φανερά. Η Κορίνα και ο Μάθιου δοκιμάζουν τα ξόρκια και τα βότανα γονιμότητας ενός σαμάνου με απρόοπτα αποτελέσματα. Η Εριέττα συναντιέται με την Ελευθερία στη Μάνη και αποκτά κάτι πολύτιμο, με το οποίο θα καταφέρει να στριμώξει τη Ρωξάνη. Η Έλλη, απελπισμένη να αποτρέψει τη συνεργασία Ρωξάνης – Δημήτρη στο Πόρτο Τσίγκρι, θα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη που θα σοκάρει τον Θωμά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !