Πρόωρο τέλος για το «Glam Wars»;

Χρήστος Παναγούλης
2


Μπορεί το «Glam Wars» να βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στον αέρα του Open, ωστόσο ήδη επικρατεί προβληματισμός για τα νούμερα τηλεθέασης. Η εκπομπή μόδας με την Κάτια Ταραμπάνκο καταγράφει ποσοστά κάτω του 2%, ενώ την προηγούμενη Τετάρτη η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό άγγιξε το 0,9%. Σύμφωνα μάλιστα με το okmag, οι ιθύνοντες επεξεργάζονται αλλαγές τόσο στο μοντάζ όσο και στο περιεχόμενο της εκπομπής, με την ελπίδα ότι θα φέρουν περισσότερους τηλεθεατές στην συχνότητα του Open. Αν συνεχιστεί η αρνητική πορεία στους πίνακες της AGB, τότε δεν αποκλείεται η εκπομπή να ρίξει αυλαία πριν από τα Χριστούγεννα, κλείνοντας τον κύκλο της στα 40 επεισόδια που είχαν αρχικά εγκριθεί. Άλλωστε, η έλευση στο κανάλι τόσο του Γιάννη Λάτσιου όσο και της Χρύσας Μασούρου θα φέρει αρκετές αλλαγές σε επίπεδο προγράμματος, αφού όλα τα πρόσωπα και οι εκπομπές του σταθμού θα τεθούν ξανά επί τάπητος. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. αρα αυτο παει να πει οτι θα βαλετε την προκληση στην θεση του η θα βαλετε αυτο με την καζη η με την κοσιοβακα ξερω εγω το πολυ βαλτε το ταξι στην θεση μην τρωγωμαστε για αποτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πρόκειται να κοπεί. Για την ώρα τουλάχιστον. Γιατί δεν τους συμφέρει οικονομικά να το κάνουν. Θα κοπεί όμως κάποια στιγμή. Και δεν υπάρχει περίπτωση να το κρατήσει αυτός ο Λάτσιος του χρόνου. Ίσως με άλλη παρουσιάστρια.
      Μη παίρνεις και στα σοβαρά αυτά που γράφει ο Κοκλώνης, ας κοιτάξει αυτός τα χάλια του που το style me up παλεύει για κανένα διψήφιο και σε μεγαλύτερο κανάλι. Το style me up του ρίχνει τον μέσο όρο του alpha.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !