Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Συνειδητοποίησα πως το κοινό του Σαββατοκύριακου είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των καθημερινών εκπομπών»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στο περιοδικό «Εγώ» και στον Άγγελο Αρτεμιάδη, μιλώντας για το νέο του τηλεοπτικό βήμα στο Mega, τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και τις συμπαρουσιάστριες του (Κατερίνα Καραβάτου, Μαρία Ηλιάκη).

Μετά από τόσα χρόνια καθημερινής τηλεοπτικής παρουσίας, ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις και το Σαββατοκύριακο. Πώς είναι για σένα αυτή η αλλαγή;

 Συνειδητοποίησα πως το κοινό του Σαββατοκύριακου είναι πολύ διαφορετικό από αυτό των καθημερινών εκπομπών. Υπάρχουν ακόμα και δικοί μου άνθρωποι που με βλέπουν πρώτη φορά στην τηλεόραση, καθώς εργάζονταν τις καθημερινές. Υπάρχει και μία άνεση ως προς τον χρόνο στο Σαββατοκύριακο. Έτσι, μπορώ να κάνω μία ολοκληρωμένη τοποθέτηση χωρίς την πίεση του χρόνου, κάτι το οποίο είναι ευλογία.

 Το καλοκαίρι έγινε ιδιαίτερος λόγος για διάφορες προτάσεις που είχες από τηλεοπτικούς σταθμούς.

 Γενικά, δεν μου αρέσει να γίνεται ντόρος γύρω από το όνομά μου. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που ήταν ξεκάθαρο πως μετά από 4 χρόνια θα σταματήσει η συνεργασία μου με το STAR. Δεν το έκρυβα από τον Μάιο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσω. Είχα προτάσεις και μάλιστα και για ζώνες που δεν τις περίμενα. Και προτάσεις με καλύτερα χρήματα από αυτά που παίρνω στο Mega. Κάποιες από αυτές αφορούν και κόνσεπτ που ίσως βγουν και του χρόνου. 

Και τελικά γιατί διάλεξες το Mega;

 Ήταν το απωθημένο μου να δουλέψω στο Mega, καθώς ήταν το μόνο κανάλι, από το οποίο δεν είχα περάσει ποτέ. Συν το γεγονός πως βρήκα πολύ ενδιαφέρον το να δοκιμαστώ για πρώτη φορά το Σαββατοκύριακο. Ο βασικότερος λόγος, όμως, ήταν πως θα ήμουν ξανά μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου. Είναι ένας γήινος άνθρωπος που δεν αναζητά στις συνεργασίες της «αυλές». Μου εμπνέει μία σιγουριά.

 Πώς είναι η Κατερίνα μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό;

 Η Κατερίνα δεν έχει αλλάξει καθόλου τον τρόπο που φέρεται, μετά τον χωρισμό της με τον Κρατερό. Άλλωστε, οι σχέσεις τους είναι άριστες. Μιλούν πολύ συχνά μέσα στη μέρα για τα παιδιά τους και όταν ο ένας αναζητά τον άλλον στον τηλέφωνο, το σηκώνει αμέσως με χαρά.

 Πολύς λόγος είχε γίνει και για τον τρόπο που αποχαιρέτησε πέρυσι η Κατερίνα Καραβάτου στην τελευταία σας εκπομπή. Έκανε λόγο για μία πολύ δύσκολη σεζόν…

  Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά, γιατί δεν λειτουργούσαμε σαν μία ομάδα. Ήμασταν 2-3 ομάδες και θα έπρεπε να φαινόμαστε στον αέρα σαν μία. Προσωπικά, δεν μπαίνω ποτέ σε κάποια κλίκα και είμαι στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια σαν «Λούκι Λουκ». Δεν έχω κερδίσει ποτέ κάποια δουλειά, επειδή «έγλειψα» κάποιον. Πάντως, σίγουρα ήταν λυτρωτικός ο τρόπος που τελείωσε η εκπομπή. Η Κατερίνα ήταν θυμωμένη, εγώ έχω μάθει να θυμώνω με τις επαγγελματικές συνεργασίες, αν δεν θίγουν την οικογένειά μου. Η τηλεόραση δεν θέλει συναισθήματα στις συνεργασίες και η Κατερίνα είναι πολύ συναισθηματικό παιδί. Πρέπει να καταλάβει πως μόνο με έναν άνθρωπο πρέπει να δεθεί συναισθηματικά, με τον τηλεθεατή.

 Πώς είναι η σχέση σου με τη Μαρία Ηλιάκη;

 Ήξερα ότι η Μαρία θα είναι στην εκπομπή ενάμιση μήνα πριν γίνει γνωστό. Θεωρώ ότι είναι πολύ ταλαντούχα και εύστροφη.  Μου αρέσει που διαφωνούμε, διότι λέγονται όλα μπροστά. Το «μπροστά» το εκτιμώ όσο τίποτε άλλο σε αυτή τη δουλειά. Για μένα το «πίσω» είναι το πρόβλημα. 

Πώς βλέπεις τον φετινό ανταγωνισμό και τα νούμερα τηλεθέασης;

 Είμαι χαρούμενος που είμαστε σε μία πλήρως ανταγωνιστική ζώνη και που το Mega δεν είχε ποτέ ζωντανή εκπομπή εκεί. Μπήκαμε στη «μάχη» γνωρίζοντας από πριν πως υπάρχει ξεκάθαρος κυρίαρχος, αφού η Ναταλία Γερμανού σαρώνει τα τελευταία τρία χρόνια. Σκοπός μας είναι να μας αγαπήσει ο κόσμος και να είμαστε η πρώτη επιλογή του σε αυτή τη ζώνη. Θέλουμε τον χρόνο μας και προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τα λάθη μας. Όπως δεν πετούσαμε στα ουράνια τα δύο πρώτα Σαββατοκύριακα που ήμασταν πρώτοι, έτσι και τώρα δεν μιζεριάζουμε τις φορές που είμαστε δεύτεροι. Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !