Τζωρτζέλα Κόσιαβα: Το «αντίο» της και οι αιχμές που άφησε στο φινάλε της εκπομπής της...

Άρης Κατσιφής
7


Αυλαία έριξε το «Μίλησέ μου», η εκπομπή της Τζωρτζέλας Κόσιαβα στο Open, που «κόπηκε» από τη νέα Διευθύντρια Προγράμματος.

Η παρουσιάστρια ευχαρίστησε το κοινό που ήταν μαζί της επί 2,5 μήνες και άφησε αιχμές λέγοντας:

«Το “Μίλησέ μου” είχε επιτυχία. Για αν ένας από εσάς είχε βοηθηθεί αυτό είναι επιτυχία για μία εκπομπή. Ο σκοπός μας εξετελέσθη. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ότι δεν υπάρχει πρόβλημα που να μην έχει τη λύση του. Η κυρία Μποροντίνα ενέκρινε την εκπομπή αυτή και την ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη στήριξή της» τόνισε ευχαριστώντας την προηγούμενη Διευθύντρια Προγράμματος του καναλιού.

«Θα βάλω αυτήν την εκπομπή στο βιογραφικό μου με φλασαριστά γράμματα» τόνισε η παρουσιάστρια, ευχαριστώντας έναν έναν τους συνεργάτες της.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Ελληνίδα Όπρα. Ας πάρει το ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ, αφού δεν εκτιμήθηκε από το OPEN, και να πάει στην ΕΡΤ1 στο slot 16:00-18:00. Έτσι κι αλλιώς τους έριχνε κεφάλι στα νούμερα εκεί στο STUDIO 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H Φαση που η Τατιανα εδω και χρονια οποου και αν παιζει κανει νουμερα αναλογα της Τζωρτζελας αλλα για καποιο λογο βρισκεται στο απυροβλητο και θεωρειται απο καποιους επιτυχημενη και περιζητητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απ' ότι φαίνεται τα νούμερα τηλεθέασης του Βαγγέλη Δρίσκα (ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ CHEF), της Κάτιας Ταραμπανκό (GLAM WARS), της Νάνσυς Ζαμπέτογλου (STUDIO 4), της Ηλιάνας Παπαγεωργίου (STYLE ME UP) και του ΑΥΡΙΟ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ δεν λαμβάνονται υπ' όψη από τους ιθύνοντες. Μόνο η Τζωρτζέλα έκανε χαμηλή τηλεθέαση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτσε.. το κάθε μέρα chef κάνει κάθε μέρα διπλάσια νούμερα από το μίλησέ μου. Δεν λες το 4% και το 5% τρομερά νούμερα αλλά τα πάει καλύτερα και αντικειμενικά είναι αξιοπρεπής εκπομπή από άποψη θεματολογίας. Είναι άδικο να βάζεις την εκπομπή αυτή στο ίδιο ζύγι με τα μιλησέ μου, τα style me up και τα glam wars.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας κάνει ο ANTENNA την κίνηση ματ και να βάλει το ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ με τη κύρια Κόσιαβα στη ζώνη 16:00-16:35 ανάμεσα σε Ζέτα και Σεφερλή. Θα καλύψει ευχάριστα το κενό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γνωστή τηλεκριτικός έγραψε πως από 6/12 επιστρέφει το the booth στη θέση της Τζωρτζέλα με Μουτίδου, Αναστασοπούλου και Κρυσταλλία. Η κόσιαβα έχοντας μακρά πορεία σε καθημερινές πρωινές εκπομπές, ήταν 14 χρόνια στο σταρ μετά Μενεγάκη, Epsilon και πάει λέγοντας, μπορεί να μοιραστεί με τη Μαγγίρα την πρωινή ζώνη. Δηλαδή:

    09:50-11:30 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ; (Μαγγίρα)
    11:30-13:00 ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ (Τζωρτζέλα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχα α ρε φαν κλαμπ η Κόσιαβα! Πλάκα πλάκα η συγκεκριμένη έχοντας διατελέσει πανελίστρια της Λαμπίρη και του Λιάγκα προ 20ετίας, 15 χρόνια δεξί χέρι του Μάλλη, πανελίστρια της Μελέτη και της Μενεγάκη θα μπορούσε να χτυπήσει αξιοπρεπώς τις κυρίες της πρωινής ζώνης καθώς έχει δουλέψει σε αυτή και ξέρει όλα τα τηλεοπτικά κόλπα.
    Γιατί δεν την σκέφτεται το Open για την παρουσίαση του OPEN WEEKEND στη θέση της Τσολάκη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !