«Σασμός»: Η Αργυρώ χάνει την γη κάτω από τα πόδια της

Χρήστος Παναγούλης
0


(17/11) Επεισόδιο 44

Η Μαρίνα σώζει την Καλλιόπη όταν τη βρίσκει πεσμένη στο δρόμο, ενώ ο Μαθιός προειδοποιεί τη μητέρα του να μην ξαναενοχλήσει τη Βασιλική.

Η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι. Ο Διονύσης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά.

Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη. Η Καλλιόπη έχει αρχίσει να υποψιάζεται τον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή αλλά δε θέλει να το πιστέψει.


(18/11) Επεισόδιο 45

Η Καλλιόπη ζητά από τον Μαθιό να επιστρέψει στο σπίτι, αλλά εκείνος θέτει τους δικούς του όρους. Η επιστροφή του Νικηφόρου στο χωριό θα δημιουργήσει αναστάτωση στη Βασιλική, που θέλει να κρύψει τη σχέση της με τον Μαθιό από το παιδί της πάση θυσία.

Η Σεμίνα κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της, και αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Ο Αντώνης προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον παπα – Μιχάλη, σχετικά με το φόνο του Στεφανή.

Η Αργυρώ κι ο Αστέρης προσπαθούν να αποφασίσουν πώς θα αντιμετωπίσουν τη Στέλλα. Η Αργυρώ αναλαμβάνει δράση, αλλά αυτό που θα ακολουθήσει, θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της, την ίδια στιγμή που ο παπα-Μιχάλης θα ανακαλύψει κάτι, που, αν αποκαλυφθεί, θα ανατρέψει τις ζωές πολλών στο χωριό για πάντα…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !