Άρης Σερβετάλης: Απαντά για τον σάλο με την αποχώρησή του από παράσταση

5

Με μια ανάρτηση του στο Instagram, ο Άρης Σερβετάλης ανέφερε τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από την παράσταση Ρινόκερος.

«Η απόφαση να αποχωρήσω από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος πάρθηκε καθώς αδυνατώ να υποστηρίξω τον διαχωρισμό ανθρώπων που επιβάλλουν τα νέα μέτρα. Η παραγωγός εταιρεία και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Κιβωτός και σκηνοθέτης της παράστασης Γιάννης Κακλέας ήταν ενήμεροι για τις απόψεις μου. Από τον Ιούλιο και βλέποντας την πρόθεση της πολιτείας να απαγορεύσει την είσοδο σε μη εμβολιασμένους είτε με έμμεσο είτε με άμεσο τρόπο, τους ενημέρωσα πως δεν μπορώ να συμμετέχω σ’ αυτό το εγχείρημα κι ανακοίνωσα πως εάν τα θέατρα λειτουργήσουν στο μέλλον μόνο για εμβολιασμένους θα αποχωρήσω από την παράσταση… Όταν η πολιτεία απαγορεύει σε μία μερίδα των πολιτών να εισέλθει σε έναν χώρο για να παρακολουθήσει μία παράσταση, δεν έχω άλλη επιλογή απλό το να σεβαστώ αυτήν την απόφαση και να αποχωρήσω, η αξία της μη διάκρισης των ανθρώπων είναι πέρα και πάνω από όλα. Ζήτησα συγγνώμη σε όλους τους συντελεστές, αν η απόφασή μου τους στενοχώρησε» έγραψε αρχικά ο Άρης Σερβετάλης.

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ λογική η στάση του. Το ότι όλα τα Μ.ΜΕ δημιουργούν μια όxi light ανθρωποφαγία για την οποία επιλογή του με την ενημέρωση του προ πολλού. Θέλοντας τα βόθρο μ.μ.ε να δημιουργήσουν εντύπωσης και απόψεις σε αμαθείς κοινό, που δυστυχώς προωθείτε από το επικοινωνιακό κομμάτι της κυβέρνησης και του covid. Μία Ασχήμη πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα πες την αλήθεια. Είσαι ο Πολακης και γράφεις με ψευδώνυμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιό είναι το λογικό ότι αφήνει άνεργο τόσο κόσμο; Επειδή αυτός είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς και δεν έχει ανάγκη το χρήμα; Το ότι είναι αντιεμβολιαστής δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρεμάσει τόσο κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογική και πολύ δικαιολογημένη η απόφαση του. Έχει μια ιδεολογία, ορθή κατά την γνώμη μου, την σεβάστηκε και αποχώρησε. Η παραγωγή φταίει 100%, αφού, εφόσον ήξεραν ότι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο ήδη από τον Ιούλιο, δεν προέβλεψαν για αντικαταστάτη. Είμαι 100% με το μέρος του Σερβετάλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ο Σερβετάλης ότι δεν πρόκειται να παίξει για μόνο εμβολιασμένους αν αλλάξουν στην πορεία τα μέτρα. Το πρόβλημα δεν είναι λοιπόν δικό του, είναι του επιχειρηματία/παραγωγού που δέχτηκε τη συμφωνία με τον συγκεκριμένο ηθοποιό και δεν είχε έστω φροντίσει για πιθανή αντικατάσταση.

    Ο Σερβετάλης απλώς έμεινε πιστός στις ιδέες του. Και μπράβο του.

    Δεν είδα όλους τους ''ευαίσθητους'' που έκραξαν Σερβετάλη να βγουν να κράξουν τη κυβέρνηση που 2 χρόνια δεν έχει ενισχύσει τα νοσοκομεία και πεθαίνει κόσμος εκτός ΜΕΘ, που δύο χρόνια δεν έχει κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να αποσυμφορήσει τα ΜΜΕ που καθημερινά γίνεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ διασπορα του ιου, που άφησε τα σχολεία με τάξεις των 25+ παιδιών ανα τμήμα, που παίζει την κολοκυθιά με τις εκκλησίες και ουσιαστικα δεν παίρνει κανένα μέτρο για να μη χασει το συντηρητικό κοινό της, που βγαίνει ο πρωθυπουργός και μιλάει για ''πανδημία ανεμβολίαστων'' ενώ έχει καταρριφθεί αυτό από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ο οποίος φωνάζει να παρθούν μέτρα αποστασιοποίησης στο σύνολο του πληθυσμού σε εμβολιασμένους ΚΑΙ ανεμβολίαστους καθώς ΟΛΟΙ μεταδίδουν!

    Συνεχίστε να μαλώνετε εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι ενώ αυτοί που κυβερνούν γελούν μαζί σας που σας παίζουν μπαλίτσα τόσο καιρό και δεν έχετε ιδέα. Η κοινωνική αυτοματοποίηση στα καλύτερα/χειρότερα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !