«Η Φάρμα» spoiler: Η πρώτη κλίκα, οι πρώτες αποχωρήσεις

0

Τι θα ήταν ένα ριάλιτι χωρίς κλίκες; Σαν χωριάτικη χωρίς φέτα! Και επειδή οι παίκτες που μπήκαν στη «Φάρμα» είναι πολύ υποψιασμένοι φρόντισαν από τώρα να σχηματίσουν τις παρεούλες τους για να αλληλοστηρίζονται.

Θυμίζουμε ότι το ριάλιτι του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει γυρίσματα από την προηγούμενη εβδομάδα, αφού ήθελε να προλάβει το Survivor και να βγει στον αέρα τρεις εβδομάδες νωρίτερα. Αυτό, σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες των ριάλιτι, είναι ένα ικανό διάστημα για να διαμορφωθεί μία τηλεοπτική συνήθεια.

Η «Φάρμα» έρχεται ουσιαστικά για να αντικαταστήσει το Game of Chefs που θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες και θα προβάλλεται πέντε φορές την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια οι τηλεθεατές θα δουν τη Σάσα Μπάστα, τη Μαίρη Μηλιαρέση και την Αγγελική Ηλιάδη να έρχονται πιο κοντά. Η παρουσιάστρια και οι τραγουδίστριες σχηματίζουν τη δική τους κλίκα κι αυτό προκαλεί εντάσεις στους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους. Μάλιστα, η ομάδα των τριών κοριτσιών θα βρεθεί συχνά στο στόχαστρο των υπόλοιπων που θα προσπαθήσουν να τη βγάλουν από τη μέση.

Και η αλήθεια είναι ότι από κάποιο σημείο και μετά θα τα καταφέρουν γιατί η Αγγελική Ηλιάδη, όπως λένε τα spoilers, δεν θα μείνει για περισσότερο από τρεις εβδομάδες στη “Φάρμα”.

Πάντως, ένας από τους πρώτους celebrities που αποχώρησαν είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης και όπως λένε αυτοί που έχουν δει αποσπάσματα από τα γυρίσματα το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει τρομερό ενδιαφέρον και εντάσεις.

Znews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !