Τριπλός τελικά στον ΑΝΤ1 ο Γρηγόρης!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
11

 


Τελικά το θρίλερ τελείωσε νωρίτερα από το αναμενόμενο. Σύμφωνα μάλιστα με πηγές από τον ΑΝΤ1, δεν υπήρξε ποτέ. Εγώ θα πω πάντως πως «καπνός δίχως φωτιά…» Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ωστόσο θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 σύντομα. Σήμερα μάλιστα στα γραφεία του Αμαρουσίου έγινε συνάντηση του παραγωγού Κώστα Καραγιάννη με τον CEO του σταθμού για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Σύντομα λοιπόν «Εκατομμυριούχος» με Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στον ΑΝΤ1 και όχι σε άλλο κανάλι.

protothema.gr-Aφροδίτη Γραμμέλη

Υ.Γ Φαίνεται ότι μετά τις πιέσεις του Καραγιάννη, ο ΑΝΤ1 θα κάνει αυτό που δεν ήθελε, δηλαδή να έχει τον παρουσιαστή με τριπλή παρουσία στο πρόγραμμα. Βλέπετε, τόσο το «Ελλάδα έχεις ταλέντο», όσο και ο «Εκατομμυριούχος» θα βγουν τον Γενάρη. Αυτό που δεν έχει ακόμα αποφασιστεί είναι η ζώνη και η συχνότητα προβολής του παιχνιδιού. Υπάρχουν δύο σενάρια: Το ένα να προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στη ζώνη των 17.45 ή των 20.00 και το άλλο μία φορά την εβδομάδα στην prime time του Σαββάτου πριν ή μετά το «Μαματσίτα» του Μάρκου Σεφερλή που ξεκινά σύντομα και αυτό. 

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστευω ο εκατομμυριουχος θα παει Σαββατοκυριακο στις 20.00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν θα μπορούσε ο Αντ1 πολύ απλά να το γυρίσει τώρα και να το προβάλει μετά το ταλέντο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απληστία να θέλεις να κάνεις 3 εκπομπές παράλληλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος κάπου. Τόπο στα νιάτα. Δηλαδή δεν υπάρχουν άλλοι παρουσιαστές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η υπερπροβολή κάνει κακό δεν το καταλσμβαίνει ό ίδιος ο Αρναούτογλου και ο Αντ1?Δηλαδή θα βλέπουμε όλη την εβδομάδα τον Αρναούτογλου,θα κουράσει τον κόσμο! 3 μέρες στο late night,2 μέρες στο Ελλάδα έχεις ταλέντο και 2 στον εκστομμυριούχο!Πρέπει να το σκεφτεί καλά ο Αρναούτογλου και ο ίδιος ο Αντ1!Νομίζω η καλύτερη λύση είναι ο Λιάγκας η ο Πσπαδόπουλος που το είχε παρουσιάσει ξανά με επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελεος με τον Αρναούτογλου!Χάθηκαν οι παρουσιαστές? Χίλιες φορές ο Λιάγκας,του πάνε καλύτερα τα τηλεπαιχνίδια...είναι και καλύτερος παρουσιαστής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καλύτερη λύση είναι να προβάλλεται κα0θημερινά στις 9 ο εκατομμυριούχος,στις 10 η Φάρμα και στις 11 οι μέλισσες όπως την πρώτη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ βαρέθηκα ήδη που το διαβάζω ως είδηση, όχι να κάτσω να βλέπω κιόλας κάθε μέρα Αρναούτογλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοβαρά τώρα θα βλέπουμε Αρναούτογλου ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ απο 3 διαφορετικές εκπομπές???

    ...ΕΛΕΟΣ! Και δεν είναι καν στις εποχές που ήταν πιο νέος και πιο κεφάτος, τώρα έχει πέσει πολύ. Ανέμπνευστες επιλογές σε ανέμπνευστες εποχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Αρναούτογλου από το 2002 μέχρι το 2013 που ήταν στο Mega πάντα είχε παρουσία σε δύο τουλάχιστον εκπομπές, συν παρά πολλά guest σε τηλεοπτικές σειρές. Όμως στον ANT1 η συνταγή αυτή δεν λειτούργησε. Ποιος να ξεχάσει το Η Μαμά Μου Μαγειρεύει Καλύτερα, το My Way και το πολυδάπανο The Wall που ολοκληρώθηκε μετά από 4 επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και στις συνεντεύξεις ο Λιάγκας υπερτερεί του Αρναούτουγλου!Είναι πολύ πιο δυνατός ο ⁸Λιάγκας!Αν έκανε βραδυνή εκπομπή ο Λιάγκας,θα πήγαινε πολύ καλύτερα απ ότι ο Αρναούτογλου!Κούρασε ο Αρνι,καιρός να κάνει κάτι άλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !