Μιχάλης Ρέππας: «Δεν ξέρω αν κάναμε καλά που επιλέξαμε να μην προβάλλονται οι σειρές μας»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη ο Μιχάλης Ρέππας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την επιτυχία «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», για το Δις Εξαμαρτείν και τις Τρεις Χάριτες, αλλά και για το κίνημα metoo.

 «Τη ζωή μας ο Θανάσης και εγώ δεν την προγραμματίζουμε. Πάντοτε πηγαίναμε όπως το έφερνε το πράγμα. Έλεγα στο Θανάση Παπαθανασίου πάντα ότι οι συμπέθεροι από τα Τίρανα δεν είναι θέατρο, αλλά σήριαλ. Ότι συνέβη στο θεατρικό, το ίδιο συμβαίνει και στην τηλεοπτική μεταφορά μόνο που τώρα εντάσσονται τεράστια πακέτα κωμικής δράσης», είπε αρχικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Ο Μιχάλης Ρέππας είπε στη συνέχεια: «Πριν 14 χρονιά η αφομοίωση των Αλβανών στην Ελλάδα ήταν κάτι πρόσφατο. Πλέον οι Αλβανοί είναι μέσα στη ζωή μας. Tο έργο αυτό καταγραφεί τα εθνικά μας ελαττώματα και την ελληνική νοοτροπία. Τα ελαττώματα της ελληνικής νοοτροπίας δεν μειώνονται, δόξα τω θεό για εμάς τους ανθρώπους του χιούμορ».

«Οι Τρεις Χάριτες ήταν η αρχή μας. Ότι είμαστε δημιουργήθηκε μέσα από αυτό το σήριαλ. Το Δις εξαμαρτείν είναι μια ιστορία αγάπης και είναι μια εξαιρετικά αγαπημένη ανάμνηση», σημείωσε ο Μιχάλης Ρέππας για τις πρώτες και μεγάλες του επιτυχίες στο Mega.

«Είχαμε επιλέξει να μην προβάλλονται οι σειρές μας γιατί θεωρούσαμε ότι φθειρόμασταν χωρίς κέρδος. Δεν είμαι σίγουρος αν κάναμε καλά. Με τον Θανάση δεν έχουμε πολλές καλλιτεχνικές διαφωνίες. Οι χαρακτήρες μας δεν ταιριάζουν και τσακωνόμαστε. Με τον Θανάση δεν τσακωνόμαστε ποτέ την ώρα του γυρίσματος. Συνήθως μαλώνουμε την ώρα του γραψίματος», πρόσθεσε επίσης ο Μιχάλης Ρέππας.

Για το κίνημα metoo, ο Μιχάλης Ρέππας απάντησε: «Είχαμε ακούσει για κάποιους ότι μπορεί για παράδειγμα να είναι “γυναικάδες”, όμως αυτά που καταγγέλλονται είναι σοβαρά αδικήματα. Δεν έχω απομακρύνει ηθοποιό από θίασο μου, έχω σκεφτεί όμως να το κάνω. Δεν είμαι συγκρουσιακός άνθρωπος. Έχω μετανιώσει μια-δυο φορές που δεν απομάκρυνα κάποιον από τον θίασο».

Για τις οικονομικές απολαβές και τις δυσκολίες που βίωσε, ο Μιχάλης Ρέππας είπε: «Δεν έχω χρυσοπληρωθεί από την τηλεόραση. Έχω απλώς πληρωθεί καλά. Η τηλεόραση με έμαθε πάρα πολλά πράγματα. Μίλησα για τα οικονομικά μου προβλήματα μια περίοδο που όλοι οι Έλληνες αντιμετώπιζαν οικονομικές δυσκολίες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !