Survivor : Ξεκινάει ακόμα πιο νωρίς! Όλες οι λεπτομέρειες...

7

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα ήταν ότι το Survivor θα ξεκινούσε τον Δεκέμβριο. Νεότερες πληροφορίες θέλουν το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να ξεκινάει νωρίτερα.Τα casting και την επιλογή των παικτών έχουν ήδη ξεκινήσει και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί, ώστε να επιλέγει η τελική λίστα των παικτών. Παράλληλα αναζητούνται και οι celebrities που θα αποτελέσουν την ομάδα των Διασήμων.

Συμφωνα με το Znews και τον Γιάννη Πουλόπουλο, στον ΣΚΑΪ σκέφτονται το ριάλιτι επιβίωσης να κάνει πρεμιέρα την τελευταία εβδομάδα του Νοέμβρη και όχι στα μέσα του Δεκέμβρη, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Αυτό θα γίνει για δύο λόγους: Ο πρώτος έχει να κάνει με το πρόγραμμα του καναλιού. Τόσο το Top Chef, όσο και το Big Βrother δεν έχουν τη δυναμική του Survivor. Έτσι, αν το κανάλι επιθυμεί  να ενισχύσει την prime time ζώνη του θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές.


Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να ξεκινήσει νωρίτερα η «Φάρμα». Έτσι, αν θέλουν να την… «χτυπήσουν» δεν θα πρέπει να την αφήσουν να παίζει μόνη της για καιρό. Αξίζει να σημειωθεί ότι αν το Survivor ξεκινήσει τον Νοέμβριο αυτό δεν σημαίνει ότι θα ολοκληρωθεί νωρίτερα. Ίσα ίσα που στόχος του ΣΚΑΪ είναι να κρατήσει μέχρι το τέλος Ιουνίου, προσθέτοντας νέους παίκτες

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν ξεκίνησε η την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, τι θα γίνει με το Big Brother;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχει ήδη ξεφουσκώνει και δεν το έχουν καταλάβει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ξεκινήσει Νοέμβριο για να τελειώσει πάλι τον Ιούλιο και να μπαίνουν μέχρι το Πάσχα νέοι Παίκτες; Κάπου έλεος δηλαδή. Πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο για να δεχτείς να μείνεις τόσο καιρό σε ενα τηλεπαιχνίδι, οσα και αν είναι τα λεφτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τον κακό τους τον καιρό.Ένα πρόγραμμα που διεθνώς δεν κρατάει πάνω από 3 μήνες,το τραβάνε κυριολεκτικά απ’τα μαλλιά και το ξεχειλώνουν όσο δεν πάει.Άσε που αυτό με τις συνεχείς προσθήκες νέων παικτών είναι απόλυτα άδικο για όσους παίκτες βρίσκονται εκεί από την αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ναι ναι...δεν εχουν την δυναμικη του...ΡΕ πλακα μας κανεις???? 2 τα εκατο και 6 τα εκατο κανουν!!!! γιατι δεν λες πως πατωσαν???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !