Γη της Ελιάς spoiler: Όλοι μαθαίνουν για τον δεσμό Ιουλίας και Στάθη!

0

Στο νοσοκομείο η Χάιδω συνέρχεται και κατηγορεί ανοιχτά τον Στάθη Καπερνάρο ότι την πυροβόλησε. Ο Λυκούργος την επισκέπτεται και συνειδητοποιεί πως η ταραχή που ένιωσε για τον τραυματισμό της ξεπερνά το φιλικό ενδιαφέρον.

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για την απόπειρα φόνου της Χάιδως και, παρότι δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Η Μαργαρίτα αποφασίζει να κάνει το χατίρι στην Αθηνά και μετακομίζει για λίγες ημέρες στο σπίτι της. Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επιτόπου. Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.Οι Καπερνάροι θεωρούν πως είναι θέμα χρόνου να αφεθεί ελεύθερος ο Στάθης, αλλά εκείνος γνωρίζει καλά πως αυτή τη φορά η θέση του είναι πολύ δύσκολη. Το μοναδικό του άλλοθι είναι η Ιουλία, αλλά δεν πρόκειται να της ζητήσει να ομολογήσει τον παράνομο δεσμό τους.

Η Ιουλία αισθάνεται ψυχολογική πίεση και αποφασίζει να καταθέσει στην αστυνομία ότι την ώρα που πυροβολήθηκε η Χάιδω, ο Στάθης ήταν μαζί της στο σπίτι στην Καρδαμύλη. Πηγαίνει στον αστυνόμο Κουράκο και του εκθέτει τα γεγονότα. Αυτός την παραπέμπει στον ανακριτή για να καταθέσει.

Είναι ζήτημα χρόνου πια το μεγάλο σκάνδαλο της παράνομης σχέσης τους να ξεσπάσει σε ολόκληρη την Αρεόπολη. Το κουτσομπολιό ότι η Ιουλία έδωσε άλλοθι στον Στάθη, αρχίζει να διαρρέει και η Ιουλία δεν ξέρει αν πρέπει να τα παραδεχτεί επισήμως ή να τα θεωρήσει ανυπόστατα.





Όσα αποκαλύπτει ο "Τηλεθεατής" & εξασφάλισε το Yupiii

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !