Αλλαγές στο πρόγραμμα του Open - Σε ποια εκπομπή πέφτει «ψαλίδι»;

Χρήστος Παναγούλης
1


Σε εκ νέου αλλαγές στο πρόγραμμα του προχωράει το Open, σε μία προσπάθεια να σώσει την παρτίδα της τηλεθέασης που φέτος έχει πέσει κατακόρυφα. Έτσι, η εκπομπή «Μίλησε μου» με παρουσιάστρια την Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν θα προβάλλεται πλέον σε καθημερινή βάση αλλά θα περιοριστεί σε τρία επεισόδια την εβδομάδα, από Δευτέρα έως Τετάρτη. Η μίξη κοινωνικών θεμάτων με δραματοποίηση καθημερινών ιστοριών (τύπου «Διλήμματα») δεν κατάφερε να κερδίσει τους τηλεθεατές, αφού σπάνια ξεπερνάει το 3%. 

Το κενό στην μεσημεριανή ζώνη θα έρθει να καλύψει μία ακόμα εκπομπή του σταθμού που μέχρι στιγμής «φυτοζωεί» στους πίνακες τηλεθέασης, με τους ιθύνοντες να ελπίζουν ότι σε νέα ώρα και μέρα μπορεί τα πράγματα να πάνε καλύτερα. Ο λόγος για την εκπομπή «Familiar», την οποία βλέπαμε μέχρι πρότινος κάθε σαββατοκύριακο, με παρουσιαστές την Μυρτώ Καζή και τον Ετεοκλή Παύλου. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για ένα magazino που απευθύνεται στους σύγχρονους γονείς αλλά και στους parents-to-be, με χρηστικά θέματα, συνταγές και καλεσμένους. Από την ερχόμενη Πέμπτη λοιπόν, το «Familiar» θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 15.00, δίνοντας μάχη απέναντι στον Νίκο Μουτσινά, την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ελένη Μενεγάκη.

Την ίδια στιγμή, στον σταθμό προετοιμάζονται πυρετωδώς για την πρεμιέρα του «Glam Wars» με την Κάτια Ταραμπάνκο, ένα φιλόδοξο project στο οποίο πολλοί έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα στους πίνακες τηλεθέασης.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !