Στην Eurovision για την Κύπρο η Καλομοίρα;

Χρήστος Παναγούλης
0


Η απόφαση της Καλομοίρας να μην υποβάλει υποψηφιότητα για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision γέννησε ερωτηματικά και προσδοκίες. Μήπως η τραγουδίστρια -που έχει ήδη ηχογραφήσει δύο τραγούδια για τον διαγωνισμό- πάει στη Eurovision με την Κύπρο;

Η αλήθεια είναι ότι η Καλομοίρα συζητούσε από πέρσι με το ΡΙΚ για να λάβει μέρος στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού, ωστόσο λόγω covid και δεδομένου ότι η αγαπημένη τραγουδίστρια μένει μόνιμα στην Αμερική, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό. Σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στο znews, φέτος οι προοπτικές είναι καλύτερες και οι συνεργάτες της τραγουδίστριας έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με ανθρώπους της κρατικής τηλεόρασης της Κύπρου.

Ωστόσο, όπως έχουμε γράψει και μέσα από το tvnea (δες εδώ), υπάρχουν φωνές στο ΡΙΚ που υποστηρίζουν ότι η φετινή συμμετοχή θα πρέπει να έχει κυπριακό χρώμα. Σε αυτήν την περίπτωση η υποψηφιότητα της Καλομοίρας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αφού τα τραγούδια που έχει ηχογραφήσει είναι σε συνεργασία με σημαντικά ονόματα του εξωτερικού όπως ο Claydee και ο Mohombi.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !