Asia Express: Tο νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι του STAR

1

 


Το Star εξασφάλισε τα δικαιώματα του Asia Express! Πρόκειται για το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει επιτυχία σε περισσότερες από 12 χώρες και την επόμενη σεζόν έρχεται στο Star!

9 ζευγάρια από αγαπημένους celebrities και ένα τεράστιο challenge: να διασχίσουν 4 χώρες της Ασίας!  Βιετνάμ, Λάος, Καμπότζη και Ταϊλάνδη, on the road, με ελάχιστα χρήματα, τεράστια θέληση και απέραντη ευρηματικότητα! 

Φίλοι; Σύντροφοι ; Συνάδελφοι ; Συγγενείς; Ό,τι κι αν ενώνει τα διάσημα ζευγάρια, σίγουρα πρέπει να είναι πολύ δυνατό, για να γράψουν μαζί χιλιόμετρα στον δρόμο και να μοιραστούν πρωτόγνωρες εμπειρίες ζωής. Θα διασχίσουν διαδρομές, που δεν υπάρχουν σε κανέναν ταξιδιωτικό οδηγό. Θα συνδεθούν με τους ντόπιους, την κουλτούρα τους και την καθημερινότητά τους. Θα συντονιστούν με τον παλμό της πραγματικής ζωής και θα γευτούν μια άλλη Ασία, που δύσκολα θα καταφέρει να γνωρίσει ένας απλός τουρίστας. 

Ποιο ζευγάρι θα κάνει το  πνεύμα του Asia Express, τρόπο ζωής; Ποιο ζευγάρι θα αφεθεί στη γοητεία του απρόβλεπτου και θα παρακάμψει τις προκλήσεις; Από εβδομάδα σε εβδομάδα και από σταθμό σε σταθμό όλα κρίνονται, όλα αλλάζουν, και όλα μπορούν να ανατραπούν. Για παίκτες και θεατές η  αδρεναλίνη είναι ο τρίτος συνταξιδιώτης. Κάθε εβδομάδα ένα ζευγάρι θα «αποβιβάζεται» από το Asia Express και θα επιστρέφει πιο πλούσιο σε εμπειρίες και αυτογνωσία.

 

Αυτό είναι το Asia Express! Ένα παιχνίδι περιπέτειας, που υμνεί τη συνεργασία,  την προσαρμοστικότητα, την επαφή των πολιτισμών, το ταξίδι στον κόσμο και μέσα μας!

 

Εκτέλεση Παραγωγής: Silverline Media

Παραγωγή: STAR

 


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μου κάνει εντύπωση που ο Κάλλης "άπλωσε" τα πλοκάμια του στο STAR, το οποίο έχει την Green Pixel που ξέρει να διαχειρίζεται καλά τέτοιες παραγωγές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !