Προβληματισμός για την εκπομπή της Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ . Ενεργοποιείται το plan Β

2

Τα χέρια ψηλά φαίνεται πως σηκώνουν πλέον στον ΣΚΑΪ – αν και άργησαν θεωρώ – με το φαινόμενο Ιωάννα Μαλέσκου. Δεν είναι μόνο η απαράδεκτη συμπεριφορά της προς τους συνεργάτες της πίσω από τις κάμερες που εν πολλοίς τη στιγμάτισε την περσινή σεζόν, είναι και το γεγονός ότι εκείνη δεν έχει καμία διάθεση να δουλέψει σκληρά για την εκπομπή της, ειδικά σε μια περίοδο που αυτό κρίνεται αναγκαίο διακυβεύοντας μάλιστα ακόμα και τη δική της παραμονή στο κανάλι όσο και την επαγγελματική της υπόσταση ως παρουσιάστρια.

Αλλωστε, σε μια σεζόν όπου βγαίνουν μαχαίρια στην τηλεόραση λόγω του άκρατου ανταγωνισμού που επικρατεί, το να επενδύει μια παρουσιάστρια στο τρίπτυχο μαλλί- νύχι – μακιγιάζ αφήνοντας όλο το υπόλοιπο στην τύχη του, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ίδια. 

Αν και δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα κοψίματος της εκπομπής, ωστόσο, στο κανάλι του Νέου Φαλήρου ψάχνουν τρόπους να βλετιώσουν τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει παρά το γεγονός ότι είναι αλήθεια ότι το “Love it” δεν βοηθιέται και από την πορεία του υπόλοιπου προγράμματος. Το πρώτο βήμα με την αλλαγή στην ώρα μετάδοσης έγινε αλλά δεν απέδωσε. Αρα σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr, προχωρούν πλέον στο Plan B.

Η οδηγία που έχει δοθεί από το πρόγραμμα στην παρουσιάστρια και στους επιτελείς της εκπομπής είναι να επενδύσουν σε πρωτόλεια θέματα και συνεντεύξεις βάζοντας στο επίκεντρο τις προσωπικές ιστορίες. Σε καμία περίπτωση όμως η εκπομπή δεν πρόκειται να γίνει ενημερωτική όσο κι αν ίδια η Ιωάννα θα ήθελε μια τέτοια αλλαγή για το προφίλ της.

Πάντως, μετά από ενάμιση χρόνο πλέον στον ΣΚΑΪ και με τα όσα έχουν συμβεί μπροστά αλλά κυρίως πίσω από τις κάμερες, θεωρείται βέβαιο ότι η κάποτε επονομαζόμενη ως Μενεγάκη της Κρήτης διανύει στο Φαληρο την τελευταία της σεζόν – εκτός πάντα συγκλονιστικού απροόπτου. Η ίδια περιμένει το Survivor για να σώσει τόσο το γόητρο της εκπομπής όσο και τη δική της επαγγελματική υπόσταση αλλά… όπως απέδειξε και η περσινή σεζόν, θαύματα δεν γίνονται ακόμα κι αν το Survivor είναι το πιο επιτυχημένο πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μονο η Μσλεσκου επενδυει στο τριπτυχο μαλλι, νυχι κσι λοιπα.. Το ιδιο που κανει η Σκορδα και η Καινουργιου.. κανει και η Μσλεσκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έβλεπες τις εκπομπές της Σκορδά και της Καινούργιου θα έβλεπες ότι μόνο εμπορικά έχουν σχετικά με την ομορφιά, σε αντίθεση με τη Μαλέσκου που αφιερώνει τουλάχιστον το 1/3 της εκπομπής της σε αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !