Top Chef: Πρεμιέρα απόψε στις 21:00

4

Το Top Chef έρχεται στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το δημοφιλέστερο show μαγειρικής στον κόσμο που αριθμεί πάνω από 15 βραβεία Emmy και περισσότερες από 20 επιτυχημένες σεζόν προβολής στην Αμερική, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου.

 Το «Top Chef» μας ξεναγεί στον γοητευτικό αλλά απαιτητικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

15 επαγγελματίες σεφ που έχουν κοινό χαρακτηριστικό το πάθος για τη γαστρονομία αναμετρώνται καθημερινά μεταξύ τους, αλλά και με τον εαυτό τους. Στόχος να ξεχωρίσουν, να αναδειχθούν και να κατακτήσουν την κορυφή: μια θέση στα διασημότερα εστιατόρια του κόσμου, τον τίτλο του Top Chef και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

 Οι διαγωνιζόμενοι καθημερινά θα παίρνουν μέρος σε απαιτητικές δοκιμασίες! Θα κληθούν να συνεργαστούν, να αναμετρηθούν και να αποδείξουν ότι αξίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό μέχρι τέλους! 

Ο Γιώργος Βενιέρης, ο Γκίκας Ξενάκης, και ο Αστέριος Κουστούδης, τρεις καταξιωμένοι σεφ που έχουν διακριθεί στο χώρο της γαστρονομίας, αξιολογούν τους 15 υποψήφιους Top Chef και κρίνουν το μέλλον τους στον διαγωνισμό. 

Στην κουζίνα του Top Chef τα λάθη δεν συγχωρούνται! Ποιοι θα αποχωρήσουν και ποιοι θα συνεχίσουν, διεκδικώντας τον τίτλο του Top Chef; Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια των κριτών.

 

Η επικράτηση του καλύτερου είναι μονόδρομος σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις!

 

Τα μαχαίρια ακονίζονται…

Το TOP CHEF έρχεται στον ΣΚΑΪ!

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θα πατώσει και αυτό απέναντι από την γη της ελιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο φτωχό φενεται απέναντι στο μάστερ σεφ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύω ότι θα σαρώσει το Top Chef, αλλά όχι να περιμένετε ότι η Γη της Ελιάς δεν θα τα βρει μπαστούνια, όχι τόσο από το ριάλιτι του Ατζούν, όσο συνολικά από τον ανταγωνισμό των 21:00

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο αστείο το γεγονός ότι άνοιξαν ένα νέο πρότζεκτ με τις φράσεις "καλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο και No1 διαγωνισμό μαγειρικής". Κοροιδευομαστε και μεταξύ μας τώρα; Είπαμε αντέγραψαν στα πάντα το Masterchef από τους παίκτες μέχρι τα πλάνα αρχής του στούντιο αλλά ο πρώτος και πιο επιτυχημένος διαγωνισμός μαγειρικής είναι το Master Chef και το γνωρίζουν όλοι. Θα ζήλεψαν τα 40αρια της αξιοπρεπέστατης και ακριβής παραγωγής του Star προφανώς και θέλουν να πάρουν μερίδιο τηλεθέασης των φαν και του κοινού του Master Chef. Προσωπικά η πρώτη εντύπωση ήταν απογοητευτική μόνο και μόνο επειδή δεν είναι ακριβείς απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό.
    Θεωρώ GNTM θα κυριαρχήσει των ριαλιτη και μετά θα αρχίσουν να μοιράζονται το υπόλοιπο της τηλεθέασης οι σειρές...
    ΥΓ. Νέο ριαλιτη και δεν αφιέρωσαν ούτε 10 Λεπτά στην αρχή για να γνωρίσει ο τηλεθεατής τους κριτές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !