Πάτωσε η πρεμιέρα του GAME OF CHEFS στον ΑΝΤ1. Αναλυτικά τα 15'

52

 Σταθερή στην πρώτη θέση είναι η σειρά «Σασμος» που φαίνεται πως κερδίζει τις εντυπώσεις και στις 21.00 με χαμηλότερα ωστόσο ποσοστά τηλεθέασης . Χαμηλότερα κινήθηκε και η Ελιά του MEGA . Στη δεύτερη θέση το GNTM.

Όσο για την χθεσινή πρεμιέρα του ΑΝΤ1, μάλλον έφερε σεισμό στο κανάλι , που είχε να δει μονοψήφια ποσοστά τηλεθέαση απο την εποχή του Game of loves.

Αναλυτικά

ΣΑΣΜΟΣ 23,6

GREECE S NEXT TOP MODEL 20.5

ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17,7

GAME OF CHEFS ΠΡΕΜΙΕΡΑ 5,6

TOP CΗEF 3,6

BIG BROTHER 13,4

*Mη καθαρά ποσοστά τηλεθέασης



Δημοσίευση σχολίου

52Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Την πάτησαν όσοι πήγαν φέτος να κάνουν ριάλιτι μαγειρικής και μάλιστα με κριτές 3 άνδρες και τα δύο. πρέπει να το αλλάξουν ώρα γιατί θα δίνει υπερβολικά χαμηλό lead in στις μέλισσες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι εκείνοι που το εκθείαζαν κι έλεγαν πως θα πάει καλά; Χαχααααααααα! Την βγάζει δεν την βγάζει την εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύο σειρές κέρδισαν δύο ριάλιτι. Οι δύο σειρές κράτησαν το κοινό τους. Πιστεύω πως μόνο το GNTM από τα ριάλιτι θα τα πάει ικανοποιητικά φέτος, τουλάχιστον στο α’ μισό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε ο σασμός πήγε στο 15, ούτε η ελιά στο 12. Κάποιοι μάλιστα προέβλεπαν μέχρι και μονοψήφια. Πόσο έξω έπεσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κλάαααααααμα στον αντ1! Χαχαχαααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καθε μα καθε χρονο το GNTM ανεβαζει στροφες αφου οι παικτες μπουν στο σπιτι. Οποτε σιγουρα το 20 σε 1 με 2 εβδομαδες θα γινει 25. Απο που θα κλεψει θελω να δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να δείτε που φέτος οι μέλισσες θα έχουν πρόβλημα. Με ένα τόσο χαμηλό λιντίν και με δύο δραματικές σειρές που σαρώνουν να προηγούνται συν τον ανταγωνισμό σίγουρα θα τα βρουν σκούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χάλια οι σειρές δεν βλέπονται, λέγανε. Υπέροχο το game of chefs, λέγανε. Τώρα τι λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και το top chef 3,6. Πάτος και για αντ1 και για σκάι. Αλλά πρεμιέρα να κάνει 5 δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχαχαχχα αυτα ειναι τα 50αρια που θα εκανε το game of chefs?!
    Γελάω.
    Επισης ο Σασμος αν και πρωτος εχασε 10 ολοκληρες μοναδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τελικά η ελιά δεν ξεριζώθηκε όπως έλεγαν μερικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαλαρωστε μερικοι. Το οτι δεν έκανε νουμερα δε σημαινει οτι ηταν και χάλια. Καταντα άρρωστο αυτο απο μερικου εδω μεσα να φανατιζονται τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΣΑΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ
    Η ΕΛΙΑ 7 ΜΟΝΑΔΕΣ
    ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ
    ΚΑΙ ΤΟ GNTM ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Βλέπεις τα νούμερα αυτά όπως και το αποτέλεσμα των προγραμμάτων τους και αναρωτιέσαι πως γίνεται άνθρωποι που υποτίθεται ότι ξέρουν από τηλεόραση να κάνουν τόσο λάθος επιλογές και να μην πιάνουν τον παλμό των τηλεθεατών; δηλαδή στον Αντ1 μετά από δύο χρόνια επιτυχίας των μελισσών δεν αντιλήφθηκαν ότι ο κόσμος διψαει για καλή μυθοπλασία; πίστεψαν πως αυτό το ανιαρό ριαλιτι θα έφερνε τα επιθυμητά αποτελέσματα; ας χτυπάνε τώρα το κεφάλι του στον τοίχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την πέτυχα την σειρά. Μακάρι να είχα παίξει Τζόκερ. Ωστόσο έχω να πω ότι εγώ είδα Game of chefs και μάλιστα ενθουσιαστηκα. Νομίζω είναι από όλα τα ριαλιτυ μαγειρικής το καλύτερο. Ξεκάθαρη μαγειρική χωρίς στοιχεία ριαλιτυ και με τρεις καταπληκτικούς κριτές. Έχουν γνώσεις χημεία, χιούμορ. Μάλλον φταίει η χρονιά που βγήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή αν ήταν χάλια πόσο θα έκανε; Εδώ λέγανε χάλια τις σειρές που έκαναν 20ρια και 30ρια. Όπως και να το κάνουμε τα νούμερα δείχνουν κάτι. Και το 5ρι δείχνει ότι δεν άρεσε, ότι δεν ενδιαφέρει, ότι είναι χάλια. Αν δεν ήταν θα έκαναν καλύτερα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το μονο ριαλιτι που κρατιεται ειναι το gntm. Και ειναι ακομα οι οντισιονς.Οταν μπουν στο σπιτι θα εχει ενδιαφερον. Τωρα τα ριαλιτι μαγειρικης... Πατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί δεν σχολιάζεις κανείς τα νούμερα του Top Chef; Είναι η μεγαλύτερη αποτυχία του ΣΚΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα προστεθούν σε λίγα λεπτά τα 15'. Σήμερα για ένα παράξενο λόγο δεν φορτώνουν οι φωτογραφίες... Ζητάμε την κατανόησή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9.27 δεν διαφωνώ ότι δεν άρεσε στον κόσμο. Αλήθεια όμως πιστεύω ότι είναι το καλύτερο ριαλιτυ μαγειρικής από τα 3. Για όλους αυτούς που έλεγαν ότι αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο ριαλιτυ και λιγότερο μαγειρική αυτό το παιχνίδι είναι η διάψευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Συγχαρητήρια για το τίτλο καταρχάς .Βλέπουμε τα τρία κανάλια να είναι ευχαριστημένα και τον αντ1 με skai να είναι οι χαμένοι της υπόθεσης ,μπορεί το open να είναι περισσότερό κερδισμένος. Φοβερός ο Ποφάντης με τις ιδέες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Το μοναδικό αυθεντικό ριάλιτι μαγειρικής είναι το master chef. Κρίμα τα λεφτά που έριξαν για να πάρουν τα δικαιώματα αυτών των διαγωνισμών μαγειρικής. Ο Βαρδινογιάννης τρίβει τα χεράκια του βλέποντας star και alpha να πιανουν αυτά τα ποσοστά στην Prime time...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι απέγιναν τελικά οι σαμπάνιες στο γραφείο του Ποφάντη, τις άνοιξαν μην χαλάσουν; τέτοια πρεμιέρα δεν έχει ξαναγίνει για τον Αντ1!

    Φώναζε ο Λιάγκας στο Πρωινό το καλύτερο παιχνίδι μαγειρικής, θα σβήσει τα άλλα..τι έγινε ρε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέτοια αποτυχία στο σκαι και στον ant1 δεν παίζει να την περίμεναν, όταν πας να κάνεις κόπιες μιας επιτυχίας όμως αυτά γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10:00 π.μ.
    Για την ωρα ο Λιάγκας ανοιγει αυτος σαμπανιες με την Κατ Κεν να ειναι με 12αρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τραγικά νούμερα για τα ριάλιτι. Το gntm αντέχει στην τέταρτη χρονιά και χωρίς Καγιά. Όταν μπει στο σπίτι η φάση θα έχει πιο ενδιαφέρον εγώ πάντα εκεί αρχίζω να το βλέπω. Όαση τα σίριαλ. Εγώ βέβαια ανυπομονώ και για τις μέλισσες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σιγά την μεγάλη διαφορά που έχει ο Λιάγκας από την Καινούργιου για να ανοίξει σαμπάνιες. Δηλαδή αν ο Λιάγκας ανοίγει σαμπάνιες σαμπάνιες τότε η Δανάη τι πρέπει να κάνει που όλοι τρώνε τη σκόνη της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κόψανε το Παρουσιάστε για να βάλουν αυτό το τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 10:14 π.μ.
    Ειναι εμφανες οτι κράζεις τον ΑΝΤ1 γενικά κι όχι το προγραμμα. Περαστικά αφελφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Από πού είναι εμφανές; Επειδή σχολίασα τον Λιάγκα που άλλος ανέφερε σε άρθρο για το game of chefs; Και εσύ τι είσαι; Δικηγόρος του Λιάγκα; Ή μήπως δεν τα πάει καλύτερα από τον Λιάγκα η Δανάη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Βλέπω ο ΑΝΤ1 να επισπεύδει άρον άρον τις Μέλισσες βλέποντας πως δεν του βγήκε το ρίσκο να αφήσει να ξεκινήσει πρώτα ο ανταγωνισμός. Οι Μέλισσες θεωρώ θα χουν πρόβλημα το πρώτο εικοσαλεπτο που θα παίζει απέναντι από τις άλλες δύο καθώς και όταν ο Γεωργίου θα είναι διπλός -βεβαια και πάλι στη δεύτερη περίπτωση πρώτες θα είναι με μικρότερα όμως νούμερα.. Γνώμη μου είναι πως για το εικοσαλεπτο που θα παίζουν και οι τρεις η μάχη για την πρωτιά θα γίνει μεταξύ Δ
    Σασμού και Μελισσών και η Γη θα είναι τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μια απόφαση που πρέπει να πάρει ο Αντ1 είναι να βάλει τις μέλισσες στις 9 και το game of chefs στις 10:30. Διαφορετικά έχει χάσει τη μάχη των 9...Star Alpha mega είναι σε καλά ποσοστά...για το ΣΚΑΪ ούτε λόγος... καμία σωτηρία και από τα δύο ριάλιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νομίζω πως το μόνο πρόγραμμα που μπορεί να βάλει ο αντ1 και να σταθεί απέναντι σε αυτόν τον σκληρό ανταγωνισμό είναι οι ράδιο αρβύλα. Το θέμα είναι αν ο Κανάκης θα θελήσει να τα βάλει με όλα αυτά τα θηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν νομίζω πως το μέτριο παρουσιάστε που πέρυσι με όχι τόσο δυνατό ανταγωνισμό έκανε λίγο πάνω από το 10 θα μπορούσε να σταθεί στα φετινά μεγαθήρια. Άντε να έκανε λίγο πάνω από 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η γη της ελιάς τελείωσε χθες στις 23:30. Επομένως τα επόμενα δύο τέταρτα του πίνακα αντιστοιχούν στα νούμερα της ξένης σειράς S.W.A.T.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Προς το παρόν περαστικά στον αντ1 που μέχρι στιγμής δεν του πάει σχεδόν τίποτα καλά σε όλο το πρόγραμμα και έχει ρίξει τις ελπίδες του μόνο στις μέλισσες που και αυτές δεν είναι σίγουρες. Η πρωινή και η μεσημεριανή ζώνη πάνε κατώτερα των προσδοκιών και το primetime του χθες ήταν ένα βατερλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αααα δεν είναι σίγουρες οι Μέλισσες ε; Χωρίς να δεις κιόλας . Ρε πόσο χρονών είσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πραγματικά είναι να απορείς με το τι σκέφτονται οι υπεύθυνοι των καναλιών με τις επιλογές που κάνουν... Δεν εχουν μάθει ΑΚΟΜΑ οτι οταν πας να κοπιάρεις την πετυχημένη συνταγή των απέναντι το πιθανότερο είναι να βγει αποτυχία?

    Όσο για τις σειρές, μπράβο στον ''Σασμό', σαν σενάριο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, το ''Της αγάπης μαχαιριά'' του 2007 σε καθημερινή βέρσιον αλλά τουλάχιστον έχει ωραία σκηνοθεσία και ερμηνείες. Η ''Γη της Ελιάς'' από την άλλη είναι το κλασικό χάλι μαύρο υποκριτικά και σεναριακά των σειρών του Γεωργίου. Όπως και να έχει κάθε φορά που κερδίζουν σειρές τα ριάλιτι είναι θετικό.

    ΥΓ...Από την άλλη βέβαια αυτό που βλέπω σε ορισμένα σχόλια να αποκαλούν ''καλή σειρά'' όποια σειρά κάνει νούμερα από που τους προέκυψε? Σειρές όπως ο ''Λακης ο Γλυκουλης'', οι ''Βασιλιάδες'', η ''Ζωη της άλλης'' κτλ ήταν ως επί το πλείστον κρυόπλαστες μπούρδες που χτύπαγαν όμως 40αρια. Το οτι κάτι κάνει νούμερα δεν σημαίνει ότι είναι και ποιοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι μέλισσες θα σαρώσουν και φέτος. Όσοι λένε το αντίθετο μάλλον είναι από κανάλια αντίπαλα, αλλιώς μάλλον υπάρχει θέμα γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Εγώ μόνο της Μέλισσες περιμένω. Όλα τα άλλα είναι μια από τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πρέπει να επισπεύσουν την πρεμιέρα των Μελισσών και να ξεκινήοσυν 20/9, μπας και σώσουν το χάλι της prime time ζώνης. Αν όντως πάνε ΑΝΤ1 οι Αρβύλα σίγουρα πρέπει να μπουν στο 20:00-21:00 και να πάει ο Ήλιος 21:00-22:00 κάνοντας ένα τίμιο 10%. Το Game Of Chefs δεν νομίζω να ανέβει σε καμία περίπτωση, οπότε ή θα κοπεί ή θα πάει στη μεσημεριανή ζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Χωρίς να δείτε γη της ελιάς και σασμό προδικάζατε ότι θα αποτύχουν. Και αφού τις είδατε και σαρώνουν πάλι τις βρίζετε. Γιατί τόση ευαισθησία για τις μέλισσες για τις οποίες έχουμε μια ιδέα αφού θα είναι η 3η χρονιά τους; Και τα “ρε” στα αφεντικά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φυσικά και ειδαμε την Ελια, γι αυτο λέμε οτι δε βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Η Χρονιά των σειρών είναι φέτος και αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι.
    Μόνο το σταρ σώνετε αυτήν την στιγμή με το GNTM ενώ όλα τα άλλα είναι για κόψιμό η για αλλαγή ώρας μετά τις 12 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί που δεν έχει τίποτα άλλο να δούμε μπας και ανέβουν τα νούμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλά πάντως από ότι βλέπω από τα τέταρτα στο 21:00-22:30 πρώτος ήταν ο σασμος και δεύτερη η γη της ελιάς και τρίτο το gntm που ανέβηκε μετά που τελείωσε το σήριαλ του Άλφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ελιά όσο έπαιζε στις 21 δεν έκανε καλά ποσοστά. Έπαιξε μετά αρκετά μόνο του. Να τα λέμε κι αυτά. Όταν ξεκινήσουν οι άλλες σειρές να δω τι θα κάνει στις 21. Ίσως και πιο κάτω από το 17.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. η Ελια τελειωσε 23:30. Κακως της χρεωνετε τα 2 15λεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αν το Game of Chefs σήμερα δεν κάνει διψήφια θα πάει στις 8 και στις 9 ο Ήλιος. Οι Άγριες Μέλισσες κάνουν πρεμιέρα νωρίτερα δεν ισχύει πλέον το τρέιλερ με την πρεμιέρα 27/9, για αυτό και διαγράφτηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Βλέπω μερικούς να διατυπώνουν ένα μίσος έναντι του ΑΝΤ1. Το ότι το Game of chefs είναι καλύτερο από τα δυο άλλα ριάλιτι μαγειρικής δεν το παραδέχονται. Πρώτη μέρα ήταν ανάμεσα σε σειρές που ήδη έχουν ξεκινήσει και έχουν το κοινό τους...τι περίμεναν; Να κάνει 20 άρια ; Εδώ κάνουν προβλέψεις ότι ούτε οι Μέλισσες θα μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα με το Σασμό και την Ελιά. Αν είναι δυνατόν οι Μέλισσες που δυο χρόνια τώρα δώσανε ότι μέχρι τώρα δεν έδωσαν όλοι οι άλλοι θες από ηθοποιία, σκηνοθεσία, παραγωγή, σενάριο, πλοκή. Τι θα μας πει τώρα ο Σασμός και η Ελιά που είναι σχεδόν όμοιες ιστορίες με τις βεντέτες (άραγε που τις θυμήθηκαν). Και οι δυο αυτές οι σειρές χωρίς αξιόλογες σκηνοθεσίες και ηθοποιία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ε όχι και έχει το κοινό της μια σειρά που ξεκίνησε πριν δυο βδομάδες. Αν κάτι τραβάει μπορεί να αναδειχτεί ακόμη και αν παίζει απέναντι σε μεγαθηρία. Οπωσδήποτε, πρεμιέρα στον Αντέννα που κάνει 5% δεν δικαιολογείται. Αν και αυτά είναι τα νούμερα που ταιριάζουν σε ξαναζεσταμμένο φαγητό που το παρουσιάζει κιόλας η Ντορέττα Παπαδημητρίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !