ΕΡΤ: Αλλάζει ώρα και μέρα η εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για την κίνηση της ΕΡΤ να βάλει την εκπομπή του Κωστή Μαραβέγια κάθε Παρασκευή στις 11 το βράδυ αιφνιδιάζοντας τον ανταγωνισμό με μια ψυχαγωγική εκπομπή όπως είναι το «Δυνατά». 

 Το νέο τρέιλερ της εκπομπής δίνει ημερομηνία πρεμιέρας την 1η Οκτωβρίου και προβολή της εκπομπής κάθε Παρασκευή στις 23.00. Μετά από αυτή την εξέλιξη, υπήρξε η απορία τι μέλλει γενέσθαι με την εκπομπή «Προσωπικά» της Έλενας Κατρίτση, που προβαλλόταν κάθε Παρασκευή στις 23.00 την προηγούμενη σεζόν. Η ώρα μετάδοσης της εκπομπής ωστόσο μετά την έλευση του Κωστή Μαραβέγια άλλαξε έτσι Έλενα Κατρίτση θα επιστρέψει στα απογεύματα της Κυριακής στις 4 και κάνει θα πρεμιέρα στις 10 του Οκτώβρη. 

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκπομπή έχει φανατικό κοινό και οι καλεσμένοι που φιλοξενεί είναι προσωπικότητες ξεχωριστές, από την Τάνια Τσανακλίδου και την Ελένη Ράντου, στη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλύτερα είναι την Κυριακή. Τόσα χρόνια είχε γίνει συνήθεια αυτήν την μέρα για εμάς που την βλέπουμε. Είναι πράγματι μια αξιόλογη εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !