Ξεκίνησε η πιο δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Τι έκαναν οι εκπομπές την πρώτη εβδομάδα; (κριτική)

10

Γλυκόπικρη ήταν η γεύση που άφησε στις πρωινές ψυχαγωγικές  εκπομπές η πρώτη εβδομάδα της νέας τηλεοπτικής σεζόν.Δύσκολη χρονιά με πάρα πολύ ανταγωνισμό,δεν συγχωρούνται λάθη.

ANT1-Πρωινό: Πολλά αρνητικά σχόλια έχω διαβάσει και μάλιστα χωρις λόγο. Μετά το περσινό «δοκιμαστικό» με την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα,το «Πρωινό» φέτος πιστεύω έχει πολλές δυνατότητες να πάει καλά. Ωραίο το πλατό,καλή ομάδα με νέες προσθήκες και φυσικά αποκλειστικά. Αρκετά καλό το ενημερωτικό κομμάτι που έχουν εντάξει πλέον πιο βαθιά στην εκπομπή και προσωπικά  ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε πολύ δυναμικά φέτος,μου αρέσει.

ALPHA- Happy Day: Κλασική αξία,αγαπημένο και φυσικά μια παρέα που έχει δέσει χρόνια τώρα. Μην ξεχνάμε πως ο τηλεθεατής έχει τις συνήθειες του και δύσκολα τις αλλάζει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι από τις παρουσιάστριες που γνωρίζει πλέον πολύ καλα πως λειτουργεί η τηλεόραση και τι  αρέσει στο τηλεοπτικό κοινό,όποτε η επιτυχία είναι δεδομένη.

MEGA-Πάμε Δανάη: Η έκπληξη μέχρι στιγμής,νέα πρόσωπα στην εκπομπή και τα νούμερα την πρώτη εβδομάδα αρκετά καλά σε σχέση με πέρσι. Η Δανάη Μπάρκα είναι το κορίτσι της «διπλανής πόρτας»,είναι  αυθόρμητη και έχοντας δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη έρχεται κάποιες φορές η ισορροπία. Πολύ δύσκολα όμως θα κλείσει την σεζόν με αυτά τα νούμερα που έχει τώρα. Φέτος ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

OPEN-Μαγγίρα: Με μονοψήφια έκανε πρεμιέρα,με μονοψήφια έκλεισε την εβδομάδα. Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι show woman,γι’αυτό άλλωστε διαφέρει από όλες τις άλλες «στημένες» παρουσιάστριες -να τα λέμε και αυτά-. Μπήκε με αέρα και όρεξη,είναι κάτι που φαίνεται άλλωστε. Η ομάδα δεν με ενθουσίασε για να είμαι ειλικρινής. Κρίμα είναι να καταλήξει στον «πάτο της θάλασσας». Ας ελπίσουμε πως αυτό που χρειάζεται η εκπομπή είναι χρόνο και θα πάρει τα πάνω της.

MEGA- Mega Καλημέρα: Να τολμήσω να πω πως είναι το νέο Happy Day του MEGA; Επιτέλους η Ελεονώρα Μελέτη κάνει κάτι που της ταιριάζει. Ασχολείται με το ενημερωτικό κομμάτι,αλλά και την ψυχαγωγία. Ωραία εκπομπή,μακάρι να ανέβει στους πίνακες. Έχει στο πλευρό της ένα σημαντικό δημοσιογράφο,τον Κώστα Τσουρό που ξέρει και από ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία και σίγουρα θα τα καταφέρουν.

Το μεσημεριανό του ΣΚΑΙ- Love it: Δύσκολα τα πράγματα για τον σταθμό του Φαλήρου. Μπορεί να έχουν ενταχθεί και σε αυτή την ομάδα νέα πρόσωπα,αλλά φαίνεται πως τα νούμερα δεν λένε να πάρουν μπρος. Η εκπομπή είχε λάθος χειρισμό από πέρσι .Πάντως το έχω πει ξανά στο παρελθόν -για άλλη εκπομπή όμως- πως το δυνατό χαρτί της ομάδας της είναι ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος,από τις συνεντεύξεις του μέχρι την άποψη του πάνω στα θέματα. Γενικά μου άρεσε η ομάδα της αγαπησιάρικης κατά τα αλλά εκπομπης του ΣΚΑΙ. Μόνο που κάτι λείπει. Ας το ψάξουν καλύτερα.

Εν κατακλείδι,είναι πολύ νωρίς ακόμη για να βγάλουμε συμπεράσματα. Ακολουθούν από την νέα εβδομάδα και άλλες πρεμιέρες. Επιστρέφει η «Ελένη» και η «Super Κατερίνα» όποτε τότε  θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις εκπομπές και οι καλύτεροι... ας κερδίσουν. Από την άλλη έχουμε και το Breakfast@Star που ακόμη δεν ξέρουμε ποτε θα βγει. Θα πέσουν πολλά κεφάλια...



Καλη αρχή σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Θεωρώ οτι η Δανάη θα διατηρήσει τα νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοείς η Ελεονώρα να ανεβεί στους πίνακες, ενώ κάθε μέρα είναι πρώτη και πάνω από την Τσιμτσιλή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε όλα συμφωνώ πλην το πρωινό που παρόλο που έγιναν αλλαγές ο κόσμος δεν τους θέλει πια διότι η Φαίη αντιγράφει άλλες παρουσιάστριες,τον λιάγκα διότι τον στιγμάτισαν γεγονότα (ξέρουμε ποια είναι) και ότι θέματα που έβγαζαν για δήθεν αποκλειστικά χωρίς να τα διασταυρώσουν τους διέψευδαν .Επίσης τις κοτσάνες που πετάνε,που μας πουλάνε διάφορα.Και όλα αυτά μαζί έφεραν την κατραγκύλα τους.Το Πρωινό Θα πέσει πάρα πολύ γιατί έρχεται με φόρα η Καινούργιου.
    Και να κλείσω λέγοντας ότι η Μελέτη πέρα από ότι μοιάζει με Σταματίνα έχει ταυτιστεί με αυτές τις εκπομπές κάτι που το υποστηρίζει,το αγαπάει πάρα πολύ και το παίζει στα δάχτυλα.Και να μην ξεχάσουμε την Δανάη που κανείς μας δεν περίμενε να αλλάξει προς το καλύτερο και να είναι η τεράστια έκπληξη της σαιζόν με την δυναμική της.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 5:05 μ.μ.
    Εχεις μεγάλο θέμα φίλε με το Πρωινό. Κοιταξε το γιατι καταντά λίγο τρελό. Δεν μπορει να το γραφει απλός τηλεθεατης αυτό. Να κάνει τετοιο πόλεμο. Καλα τα γραφεις ανωνυμα, και μιλάς για ανθρωπους. Εμενα προσωπικά με ενοχλει να βλέπω ανωνυμα σχόλια και να κρινουν με τετοιο μίσος ,
    Αλήθεια η Καινουργιου απο που έρχεται με φόρα; Μια χρονιά ηταν πρώτη οπώς ήταν τόσες η Σκορδα και ο Λιάγκας. Χαλαρωστε το κορμάκι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Καινούργιου αντιγράφει ΣΚΟΡΔΑ και ΜΕΝΕΓΑΚΗ , χαβά μας κανείς ρε 5,05??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανείς δεν σχολίασε ότι το Top Chef χθες έπαιζε με νέο επεισοδιο, κυριολεκτικά χωρίς αντίπαλο, και έκανε βαριά μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Καινούργιου πέρσι έκανε επιτυχία γιατί έπαιζε μόνο σαρβαιβορ... φέτος που θα αναγκαστεί να παίζει μόνο μπατσελορ θα ήθελα να δω τι θα κάνει...η Μαγγίρα πραγματικά είναι το πιο κεφάτο πρωινό... Σκορδά Λιάγκας μου ήταν πάντα αδιάφοροι... η Σταματίνα κούρασε... η Μελέτη επέστρεψε... για την Δανάης χαίρομαι παρά πολύ... εγώ ζάπινγκ μεταξύ Μαγγιρας και Δανάης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όλες οι πρωινές εκπομπές πάνω κάτω τα ίδια θέματα έχουν. Αυτό που τις διαφοροποιεί είναι οι παρουσιαστές και ο τρόπος που τα προσεγγίζουν. Σε σχέση με το Πρωινό θεωρώ ότι είναι καλύτερο από πέρσι, αλλά δύσκολα γυρίζουν πίσω οι τηλεθεατές όταν φύγουν. Για την Δανάη πιστεύω και εγώ ότι είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας και βγάζει μια χαρά και μια αισιοδοξία, ενώ οι υπόλοιπες εκπομπές βγάζουν ειρωνεία ίσως και κακία κάποιες φορές. Όσο για την Κατ Καιν περιμένω να δω, ωστόσο δεν ξέρω πόση ελευθερία θα έχει στον άλφα ή αν θα αναλωθεί στο να προμοταρει μόνο τα προγράμματα του σταθμού. Ίδωμεν. Πάντως μόνο καλό είναι για όλους μας ότι υπάρχουν τόσες επιλογές. Ο καθένας ας δει ότι του κάνει κέφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η δαναη βγάζει μια χαρα και αισιοδοξία, ωστόσο υστερεί νομίζω σε θέματα, αφού πολλές φορές παίζει τις συνεντεύξεις που έχουν προβληθεί στην εκπομπη της Ελεονώρας. Το πρωινο έχει φέτος πολύ ρεπορτάζ, ροη και ρυθμό. Πιστεύω ότι θα πει καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να υπάρχει χώρος και εκπομπές να δουλεύει κόσμος μπρος και πίσω από τις κάμερες!! Αλλά βρε παιδιά, πολλές οι εκπομπές...Τα θέματα τα ίδια και τα ίδια απλά με άλλη οπτική η περιτύλιγμα.. Πόσο υλικό πια.. Καλή σεζόν σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !