Ναταλία Γερμανού: «Είμαι η τελευταία που θα ρίξω πέτρα στην Σίσσυ Χρηστίδου»

1

Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι. Πυρά έπεσαν και στην Σίσσυ Χρηστίδου γι τον τρόπο που χειρίστηκε την συζήτηση. Σήμερα η Ναταλια Γερμανού μέσα από την εκπομπή της, θέλησε να πρει θέσει για το περιστατικό.

«Θα μου επιτρέψετε μόνο να πω κάτι. Ως παρουσιάστρια μιλώντας, θεωρώ ότι η Σίσσυ Χρηστίδου έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ποια είναι η θέση της σε όλο αυτό το κίνημα #metoo. Το έχει αποδείξει με σθένος, έχει δείξει τη θέση της ξεκάθαρα και με τον καλύτερο τρόπο.

Φιλοξενούσε μια ηθοποιό, η οποία πρωταγωνιστεί σε σειρά του καναλιού στο οποία είναι η εκπομπή της Σίσσυς. Έκανε μεγάλη προσπάθεια να δείξει… Είπε ότι εγώ σαν θεατής δεν μπορώ πλέον να βλέπω σειρές του συγκεκριμένου ηθοποιού που αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένος. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.

Επειδή κι εγώ ως παρουσιάστρια πάρα πολλές φορές έχω κάνει χιλιάδες λάθη, πολλές γκάφες, πράγματα για τα οποία μετά μετάνιωσα, είμαι η τελευταία που θα της ρίξω πέτρα, έστω βοτσαλάκι. Μην την λιθοβολείτε επειδή δεν είπε όλα αυτά που εσείς από τη θέση σας μπορέσατε να αρθρώσετε από το σπίτι σας. Είναι πολύ δύσκολες πολλές φορές οι συνθήκες, πιστέψτε με και η Σίσσυ έχει αποδείξει πολύ καλά πόσο ωραία κάνει τη δουλειά της»,είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. H Γερμανού την έχει δει παπισσα Ιωάννα... έχει δίκιο πάντα και καθόλου λάθος... ας το κοιτάξει... κουράζει... εξού και η χλιαρή πρεμιέρα την οποία τα φιλικά σάιτ το απέδωσαν στο ότι ο κόσμος ακόμη είναι έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !