Παπαχλιμίντζο ς-Βίδου: «Είμαστε υπερήφανοι για την ενημέρωση που υπάρχει στην Ελλάδα»!

3



Ο Κώστας Παπαχλιμίντζος και η Χριστίνα Βίδου μας μεταφέρουν τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας μέσα από την ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις». Οι δυο τους μίλησαν για την συνεργασία τους αλλά και για τα συστατικά μιας πετυχημένης εκπομπής.

Εν αρχή…η ενημέρωση.

Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Εν αρχή, μέση και τέλος! Ενημέρωση σφαιρική, πολύπλευρη, για όλη την Ελλάδα και για όλα τα θέματα»

Χριστίνα Βίδου: « Όλα είναι ενημέρωση. Ό,τι συμβαίνει, οτιδήποτε, είτε αυτό είναι έξω από την πόρτα του σπιτιού μας είτε σε ένα απομακρυσμένο σημείο του πλανήτη οφείλουμε να το γνωρίζουμε, να το μαθαίνουμε. Μόνο έτσι είμαστε παρόντες στην ιστορία και την εποχή μας. Καταγράφουμε την πληροφορία, την επεξεργαζόμαστε κι έτσι έχουμε αντίληψη των πραγμάτων, των γεγονότων».

Τι παραπάνω δίνετε στην εκπομπή σας σε σχέση με πέρυσι;

ΚΠ: «Οι ‘’Συνδέσεις’’ τη νέα σεζόν πατάνε πάνω στη καλή και μεθοδική δουλειά που κάναμε όλη την προηγούμενη χρονιά, μπροστά και κυρίως πίσω από τις κάμερες, με όλους τους συντελεστές της εκπομπής. Έχουμε εντοπίσει τις αδυναμίες μας, τις διορθώνουμε και ενισχύουμε τα πολλά θετικά σημεία. Το παραπάνω το δίνει η Χριστίνα, μια εξαιρετική και έμπειρη δημοσιογράφος».

ΧΒ: «Προερχόμενη από τον χώρο του ραδιοφώνου, έχω μάθει να μιλάω φυσικά, απλά. Δεν μπορώ τον στημένο και τον ξύλινο λόγο. Η ΕΡΤ1 έχει το μεγαλύτερο δίκτυο ανταποκριτών, που πέρυσι ευφυώς εκμεταλλεύτηκαν η Αλεξάνδρα και ο Κώστας. Φέτος θέλουμε να αξιοποιήσουμε το δίκτυο αυτό ακόμα περισσότερο, ώστε η ΕΡΤ1 και οι ‘’Συνδέσεις’’ να είναι παντού. Δίπλα σε όλους τους πολίτες της χώρας».

Ποια είναι τα συστατικά μιας πετυχημένης εκπομπής;

ΚΠ: «Να κρατάει καλή παρέα στο κοινό. Και για να το κάνει αυτό πρέπει να είναι ‘’έξυπνη’’, ζωηρή, αυθεντική και ενδιαφέρουσα. Αυτή την προσπάθεια κάνουμε καθημερινά στις ‘’Συνδέσεις’’».

ΧΒ: «Οι ‘’Συνδέσεις’’ ήταν μια επιτυχημένη εκπομπή γιατί η Αλεξάνδρα Καϋμένου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος εκτός από εξαιρετικοί δημοσιογράφοι ήταν ‘’παρέα’’, έδεναν εκτός και εντός αέρα. Η εμπειρία μου, λοιπόν λέει ότι η καλή συνεργασία μεταξύ των συντελεστών είναι η βάση για ένα καλό αποτέλεσμα. Αν όλη η ομάδα καταλάβει ότι έχει κοινό στόχο, τότε θα τον καταφέρει. Είμαι η καινούρια της παρέας αλλά με υποδέχτηκαν τόσο ζεστά, που με έχουν συγκινήσει. Ευχαριστώ πολύ όλους γι’ αυτό».


Πηγή: tv24

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Α να χαθούν...έχουν και black humor...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εντάξει... ο τίτλος και μόνο βγάζει τρελό γέλιο... άρα καταλαβαίνεις ποσό εκτός τόπου και χρόνου θα είναι η εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορώ με κάτι τέτοια. Όλοι αυτοί νομίζουν πως ο κόσμος τρώει κουτόχορτο. Ζουν κανονικά στον κόσμο τους. Το ότι η πλειοψηφία των ενημερωτικών εκπομπών και των δελτίων πάνε χάλια δεν τους λέει το παραμικρό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !