Ζήνα Κουτσελίνη: Τα ριάλιτι μαγειρικής,η επιστροφή της Ελένης και τα τηλεοπτικά πρόσωπα

0

Στον Ιορδάνη Παπακυριακού και το «Χαμογέλα και πάλι μίλησε η Ζήνα Κουτσελίνη και σχολίασε τη φετινή σεζόν και τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Για την συνέντευξη της Ιωάννας  Παλιοσπύρου στην Κατερίνα Καινούργιου είπε «Ο καθένας από μας αν έκανε τη συνέντευξη θα ρωτούσε διαφορετικά πράγματα. Το ίδιο έκανε με πολύ σεβασμό και η Κατερίνα. Δεν ζηλεύω καθόλου. Χαίρομαι με τις επιτυχίες των άλλων».

Μη μιλάς σε μένα για τη Δανάη Μπάρκα, από την πρώτη μέρα τη στήριζα και την υποστήριζα. Το ίδιο θα πω και για τα δυο παιδιά του Star.Δεν ξέρω αν στην Ελένη αρέσει ο τίτλος βασίλισσα. Για μένα είναι πάντα το πιόνι μου -έτσι την έλεγα- που ξέρει πάντα να το κουνάει και να κάνει ΜΑΤ αν πάσα στιγμή. Δεν ξέρω αν έμαθε πολλά από μένα η Ελένη, εγώ έμαθα πολλά από την Ελένη.Η μυθοπλασία είναι σταθερή αξία αλλά το GNTM σκίζει. Το τέλος της σεζόν θα δείξει αν υπάρχει αποστροφή στα ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι τα δύο ριάλιτι μαγειρικής και το Big Brother δεν πολυτσουλάνε» είπε.


Για την απώλεια του πρωην συνεργάτη της Γιώργου Καραιβαζ δήλωσε: « Ήμουν η πρώτη που άκουσα και μετέφερα την είδηση. Με πήρε ο Γιώργος Καλλιακμάνης και μου είπε “Ζήνα και σκοτώσανε τον Γιώργο”. Ούρλιαζα, όλοι προσπαθούσαν να μου πουν ότι είναι ψέματα. Όμως κατάλαβα ότι είναι αλήθεια από το πρώτο δευτερόλεπτο. Εγώ ξέρω πώς το βιώνω κάθε βράδυ σπίτι μου και κάθε μέρα που έρχομαι στην εκπομπή. Κοιτάζω τον ουρανό και τα σύννεφα για να του μιλήσω. Τον αγαπώ πολύ τον Γιώργο. Σε ενεστώτα χρόνο μιλάω πάντα. Είναι σαν να έφυγα εγώ».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !