Ανατροπή στα πρωινά! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) στα πρωινά ψυχαγωγικά! (24/9/2021)

32

 

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ. 
Πάμε να δούμε τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ (10:45) 16,9
SUPER KATEΡINA 13,3
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 11,0
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ; 4,0
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,1
ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ  7,8
LOVE IT 7,0
ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ 6,1
BREAKFAST@STAR 10,6
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 11,1

ΜΗ  ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

32Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ δεν είδα καμία ανατροπή.η Δανάη σκίζει φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πεσμένη η Καινούργιου. Που ειναι τα 20ρια; ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ λέμε και κλαίμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ήταν και τόσο SUPER χθες. Πολύ ψεύτικη είσαι κοπελιά, όπως και η Σκορδά. Αντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρωινό του αντ1 που να στηριχτεί, όταν όλα τα προγράμματα του σταθμού έχουν πάει άπατα και πρέπει να προωθήσουν ένα πρόγραμμα που κάνει 5%. Όλα τα υπόλοιπα κάναλια εκτός από το όπεν έχουν υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το πρωινό του σταρ σε λίγο πάνω από σκορδαλιαγκα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι άγνωστοι, άπειροι και σίγουρα χαμηλοπληρωμένοι του σταρ(οι οποίοι είναι πολύ καλοί, λίγο να χαλαρώσουν θέλουν, θέλουν χρόνο) είναι σχεδόν στα ίσα με τους διάσημους, έμπειρους και καλοπληρωμένους του αντ1. Το λες και ήττα και μάλιστα βαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και το πρωινό σε λίγο πάνω από Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάμε Δανάηηηηηηη!!!!!!! Φέτος είναι η χρονιά της!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο που η Σκορδά φέρνει λεφτά στο κανάλι αυτοί τι κάνουν; Μην έχετε αυταπάτες η Σκορδά σε διαφήμιση είναι το δεύτερο όνομα κάτω από την Ελένη. Ένα πράγμα που δεν θα γίνουν ποτέ του σταρ αλλά και η Καινούργιου που το θέλει διακαώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιο πιθανό είναι να περάσει η Μαγγίρα το πρωινό, παρά το πρωινό την Καινούργιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @10:02
    Αυτό ναι μπορεί να γίνει κάποια στιγμή. Ίσως γίνει 1-2 το χρόνο και τότε πανυγηρίστε. Τις υπόλοιπες μέρες το πρωινό θα βλέπει την πλάτη της Καινούργιου και όχι μόνο. Και της Δανάης και της Ζήνας και άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα την αίσθηση ότι και λόγο υψηλότερης τηλεθέασης η ΚατΚαιν θα είχε πιο πολλά εμπορικά (ή υψηλότερης αξίας εμπορικά) σε σχέση με την Σκορδά, αλλά για να το λέει ο 10.04π.μ. σίγουρα κάτι θα ξέρει. Πάντως το νόημα είναι ότι η Σκορδά είναι σκληρή για να πεθάνει, κι ας μη μπορεί ώρες ώρες να αρθρώσει δομημένο λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χθες το πρωινό είχε και είχε και ρωμα, είχε και δημητρακοπουλο να πλακώνονται δήθεν με σκορδαλιάγκα και τίποτα.. ενδεικτικό της αηδίας του κόσμου στο πρόσωπο των παρουσιαστών είναι αυτό το οικτρό 11%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ότι ασχολείστε με την Σκορδά λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ότι και να κάνουν το πρωινό τριτοτέταρτο θα βγαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με την Καινούργιου ασχολείστε αγαπητέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πείτε στην Καινούργιου ότι όνομα με εμπορικά δεν θα γίνει πότε ότι σχόλια κι αν κάνει εδώ αυτη και οι συνεργάτες. Αν είναι δυνατόν να τα γράφουν αυτά αναγνώστες. Και να είναι όλα κατά σε ένα και μόνο πρόσωπο. Τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μα αυτή έχασε την πρωτιά χθές, λογικό δεν είναι να ασχοληθούμε με αυτή; Τόσο πολύ σας ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εμένα το πρωινό του Σταρ μου αρέσει. Δεν μου αρέσει καθόλου η Καινούργιου και η Μαγγίρα. Επίσης μου λείπει το πρωινό που έκανε ο Σεφερλής. Σε λάθος εποχή το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και η ζήνα είχε χτές το θείο 11 % έκανε. Τα νούμερα αλλάζουν.
    Επίσης ανατροπές μπορούν να γίνουν. Όπως την χρονια Σεφερλή Λιαγκα/Σκορδά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δευτερο ονομα στις γυναικες ειναι η Καινουργιου. Στο γυναικειο κοινο η Σκοεδα ερχεται τεταρτη. Περσι την περνουσε μεχρι και η Καραβατου. Κοινως δεν τα φερνει η Σκορδα. Ας βαλουν και το γυναικειο κοινο να δουμε. Σε λιγο θα τους φτασει και το πρωινο του Σταρ. Μεχρι και η Μενεγακη 14% με 16% κανει. Η Καινουργιου πατωσε με τον Μεγαλοπαραγωγο Κοκλωνη. Δεν επιασε το γλυψειμο στους τηλεθεατες ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κρατάει το πρωινό του σταρ, μπράβο στα παιδιά!
    Έλεος εδώ μέσα με τη Σκορδά και την Καινούργιου. Δείτε όποια θέλετε από τις δύο ΩΧΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεύτερο όνομα η Καινούργιου; Ούτε καν. Εμπορικά δεν θα γίνει ποτέ μα ποτέ. Αυτό προσπαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλα είναι τόσο τρας αυτό που κάνει που μόνο πρωτιές στην τηλεθέαση θα χτυπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λογικό να πέσει η ΚατΚαιν αφού στη μισή εκπομπή έφλυφαν τον Κοκλώνη on air, πόσο να το αντέξει αυτό ο τηλεθεατής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι πολύ νωρίς για να βγουν συμπεράσματα.Εκπλήσσομαι που πάει καλά η Σταυροπουλοκόρη-βύσμα καραμπινάτο.Γι'αυτό δεν θα την δω ποτέ ούτε την έχω δει.Πιθανολογώ ότι πρέπει να κάνει υπόκλιση στην Ελεωνόρα που της δίνει γερή πάσα.Και μην ξεχνάμε ότι η εκπομπή της έχει μικρότερη διάρκεια από όλες τις άλλες.Χτες το Πρωίνο είχε το θέμα της Ντόρας κάτι πού ήταν αρκούντως ψυχοπλακωτικό για τόσο πρωί.Απορώ πως αυτή η χαζόφατσα-κακοφωνίξ,αχαρούκλα Κοκλώνης,έχει τόσα λεφτά για να πληρώνει και να εκπληρώνει την ματαιοδοξία του να παρουσιάζει πρόγραμμα.Αλήθεια,τα 30.000 ευρώ που τον έπιασαν να έχει πάνω του από το Ντουμπάι,μάθαμε που τα βρήκε.Κι αν δεν μάθαμε,γιατί δεν μάθαμε;.Βλέπω το πρωινό του Σταρ.Θέλουν το χρόνο τους να λυθούν.Προσπαθούν πολύ αν κι έχουν κάκκιστο τίτλο εκπομπής.Μπράβο τους.Μαγγίρα..δήθεν άμεση....αλλά το ύφος της ξινιόλας και του τουπέ δεν κρύβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Την εκαψε την Καινουργιου ο Κοκλωνης. Η Σκορδα "εξοργισμενη" παλι με μονοφηφια σε τεταρτα. Αφου δεν πουλαει το κοινωνικο θεμα τι το παιζουν. Θα μου πεις δεν πουλανε ουτε το ψυχαγωγικο ουτε το κουτσομπολιο και κραξιμο που κανει. Το Πρωινο του Σταρ η μονη που ξεχωριζει ειναι η Ελινα. Επιτελους μια ωραια γυναικα , ετοιμολογη ανετη και οχι μια ακομη ξανθια κακιστη αντιγραφη Μενεγακη βλεπε Καινουργιου, Σκορδα, Μαλεσκου, Σπυροπουλου. Και χτυπαει σε ιδια τηλεθεαση το πρωινο. Εχω καταλαβει οταν υπαρχει ανταγωνισμος φαινεται ποιος το εχει. Οταν δεν υπαρχει ανταγωνισμος ολες "Βασιλισσες και Βασιλεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στα νούμερα για τα πρωινά ενημερωτικά ο τίτλος είναι: Η ψυχαγωγία εξαφάνισε την ενημέρωση. Αντίθετα στα πρωινά ψυχαγωγικά το έχουν γυρίσει στην μαύρη ενημέρωση. Ήθελα να ήξερα τι κάνουν οι διευθυντές προγράμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για όσους λένε τη Δανάη βύσμα, ας αφήσουν λίγο στην άκρη την υποκρισία κι ας αναρωτηθούν ειλικρινά τι θα έκαναν εκείνοι σε περίπτωση που ήθελαν να μπουν στον χώρο της τηλεόρασης ή σε οποιονδήποτε χώρο της προτίμησης τους, στον οποίο είχαν προηγουμένως διακριθεί οι γονείς τους και είχαν γνωριμίες. Ειλικρινά όμως. Για να μην σχολιάσουμε το γεγονός ότι κάποιων εξ αυτών το μόνο προσόν μπορεί να ήταν αυτό του βύσματος και τη Δανάη μόνο αγγούρι δεν τη λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και ξαναρωτάω τι θα έκανες εσύ στη θέση της αν ήθελες να μπεις στο χώρο της τηλεόρασης με γονείς ήδη γνωστούς που θα είχαν τα μέσα; Θα περίμενες τη σειρά σου μοιράζοντας βιογραφικά; Ε μην παραμυθιάζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απορώ που διέγραψαν το προηγούμενο σχόλιο μου.Ωραία Δημοκρατία.Μπράβο.Οι αλήθειες πονάνε βλέπω.Αν ήμουν στην θέση της θα πήγαινα να μάθω την δουλειά,να είμαι σε πάνελ ή σε παρέα για να διεκδικήσω να γίνω κεντρικιά και να μην φαίνομαι ως το απόλυτο βύσμα..Όχι με το βύσμα της μάνας της να πάει κατευθείαν κεντρικιά και να βάζει το όνομα της ως τίτλο εκπομπής.|Αλλά τι περιμένεις;Φαταούλας και αυτή και η μάνα της.''Οία μορφή τοιάδε ψυχή.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το σχόλιο σου ήταν προσβλητικό. Παρακαλούμε πολύ όχι χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πέρσι δεν ενοχλούσε η Δανάη με τα μονοψήφια. Φέτος ξαφνικά ενόχλησε...γι' αυτό και η τόση χολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !