OPEN:Χωρίς µπάτζετ και δεσµεύσεις ο Ιβάν Σαββίδης

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης να διεμήνυσε στην τηλεδιάσκεψη που είχε στα μέσα της εβδομάδας με τα στελέχη του Open ότι δεν σκοπεύει να πουλήσει το κανάλι της Παιανίας, αλλά και τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, παρά τη διάψευση της σχετικής φημολογίας, κάθε άλλο παρά ξεκαθάρισε το τοπίο όσον αφορά τις ακριβείς προθέσεις του. 

 Βλέπετε, ενώ η επανεμφάνιση του ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού έγινε σε μια περίοδο όπου τα νούμερα τηλεθέασης βρίσκονται στα Τάρταρα, χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ, ο ίδιος δεν ανέλαβε καμία δέσμευση για το άμεσο ή το απώτερο μέλλον. Φυσικά, δεν υπήρξε καν κουβέντα για αύξηση του μπάτζετ, το οποίο είναι εξαιρετικά περιορισμένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά ούτε και για περαιτέρω κινήσεις βελτίωσης και κάλυψης των κενών που δημιουργήθηκαν με φόντο τις διαδοχικές αποχωρήσεις των κορυφαίων ονομάτων της περσινής σεζόν, αλλά και μιας σειράς σημαντικών στελεχών είτε στην Ενημέρωση είτε στην Ψυχαγωγία. 

 Παρόντες στη συνάντηση ήταν τόσο ο Αρτούρ Νταβιντιάν όσο και η Λουντμίλα Μπορόντινα, παρά τα δημοσιεύματα που την ήθελαν εκτός καναλιού, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η ξεχωριστή αναφορά του Ιβάν Σαββίδη στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο.

 Όπως είπε, πρόκειται για πρόσωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του, αφού γνωρίζονται χρόνια και, ως εκ τούτου, τα νούμερα περνούν σε δεύτερη μοίρα. Όπως λένε οι γνωρίζοντες, με τον τρόπο αυτό κάλυψε τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης όχι μόνο για τις χαμηλές επιδόσεις του κεντρικού δελτίου (αν και φέτος η εικόνα αυτή αφορά το σύνολο του προγράμματος), αλλά και για τις ευθύνες που τον βαραίνουν για το γεγονός ότι το τμήμα είναι αναγκασμένο να πορευτεί με σοβαρές απώλειες στο κομμάτι του ανθρώπινου δυναμικού, μετά τα όσα συνέβησαν το καλοκαίρι.

media.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !