Ρέππας: Όσα αποκάλυψε για τους «Συμπεθέρους απ’ τα Τίρανα»

1

 


Το συγγραφικό δίδυμο Ρέππας- Παπαθανασίου φέρνουν στις οθόνες μας τους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» ,οι οποίοι ξεκίνησαν  ως θεατρικό έργο το 2008 και τώρα μεταφέρονται και στην μικρή οθόνη από τη συχνότητα του Μega.

Οι δυο άντρες μίλησαν στο ΟΚ! για το τι πρόκειται να δούμε την νέα σεζόν.

Ο Μιχάλης Ρέππας, εξηγεί: «Η πλοκή είναι ίδια με το θεατρικό. Στην υπόθεση βλέπουμε την κόρη μιας οικογένειας από ένα φανταστικό χωριό της κεντρικής Ελλάδας που έπειτα από τις σπουδές της στην Αγγλία γυρίζει πίσω με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Άλφρεντ (Ντάνιελ Νούρκα). Στην αρχή οι γονείς της νομίζουν ότι είναι Άγγλος, ο ίδιος όμως κατάγεται από την Αλβανία κι αυτό στην οικογένεια της νεαρής Λίζας (Τζένη Καζάκου) αποτελεί πρόβλημα. Αυτός είναι ο κεντρικός άξονας και γύρω από αυτόν μπλέκονται διάφορα περιστατικά. Η σειρά θα έχει 26 επεισόδια, ενώ πρωταγωνιστούν 22 ηθοποιοί. Στο θεατρικό έργο που ανέβηκε το 2008 ήταν μόνο 9. Εκτός από κάποια πολύ νέα παιδιά, με τους περισσότερους έχω συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν και είναι μια ευτυχής συγκυρία».

«Οι πρωταγωνιστές της σειράς είναι οι δύο γονείς της Λίζας Νταλαούρα, η Πένη, την οποία υποδύεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, και ο Λυκούργος, τον οποίο ενσαρκώνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης. Εγώ ουσιαστικά κάνω τον σύζυγο της αδελφής της Πένης».

Στην ερώτηση αν πιστεύει ότι η κοινωνία μας έχει αλλάξει από την εποχή που το συγκεκριμένο έργο πρωτοπαίχτηκε στο θέατρο, απαντά αφοπλιστικά: «Για εμένα οι αλλαγές είναι θέμα εικοσαετιών. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές στο ήθος. Δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Συνήθως οι μεταβάσεις είναι τόσο αόρατες και αργές που μόνο έπειτα από πολύ καιρό μπορείς να καταλάβεις τη διαφοροποίηση. Δεν νομίζω ωστόσο ότι από το 2008 έχει αλλάξει κάτι. Ίσως μόνο ότι η κοινωνία μας έχει γίνει πολύ πιο δεκτική στους ξένους».



Okmagazine.gr 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ένα συγγραφικό δίδυμο που έγραψε ιστορία τις δεκαετίες του '90 και του 2000 τηλεοπτικά, κινηματογραφικά και θεατρικά. Και μάλιστα ήταν οι πρώτοι και μετά οι υπόλοιποι ακολούθησαν στους δρόμους που άνοιξαν.

    Όμως θεωρώ ότι είναι πλέον παρωχημένοι και έχουν δώσει ότι ήταν να δώσουν σεναριακά. Τουλάχιστον τα τρέιλερ από τους τηλεοπτικούς ''Συμπέθερους'' βγάζουν κάτι το παρωχημένο και κιτς. Όχι ότι υπάρχουν και πολλές καλύτερες επιλογές βέβαια. Η ελληνική κωμωδία πάσχει χρόνια τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !