Η ημερομηνία που κάνει πρεμιέρα το «Κάτι Ξαναψήνεται»

3



Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατούν στον ΣΚΑΪ την πρεμιέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.Ωστόσο από ώρα σε ώρα αναμένεται η ανακοίνωση για την ημέρα της πρεμιέρας.

Η Κωνσταντίνα θα παίρνει σκυτάλη από τον Νίκο Μουτσινά. Σύμφωνα πληροφορίες του znews, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα κάνει πρεμιέρα νωρίτερα με επικρατέστερη την 6 του Σεπτέμβρη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ώρα μετάδοσης της εκπομπής «Κάτι Ξαναψήνεται» είναι η ώρα που παρουσιαζόταν το Μy style rocks.

Το κανάλι του Φαλήρου έχει στηρίξει πολλές ελπίδες στην επιτυχία της νέας αυτής εκπομπής. Αν για κάποιο λόγο δεν κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, υπάρχει περίπτωση να μπει σε εφαρμογή ένα plan B, με το My Style Rocks να κάνει πρεμιέρα  ακόμα και μετά την αργία της 28η Οκτώβρη.


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. συγνωμη τι plan b αργια 28η και μαλακιες αφου αυτο κοπηκε τελεισε παει δεν επιστεφει το my style τι μαλακιες μου λετε ουτε καν να προλαβουν γυρισμαρα δεν φτανει, Πατε καλα ειστε τσιμπουκια ολοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε το plan A ούτε το plan B βλέπω να δουλεύουν. Ο ΣΚΑΙ φέτος προβλέπω να χάνει -πέρα από την πρωτοκαθεδρία του- τα αυγά και τα πασχάλια. Πολύ κακός σχεδιασμός προγράμματος με επιλογές άλλων εποχών και άλλων καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτος ο Σκάι με διάφορα πάλι φέτος, άνετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !