Κατερίνα Καινούργιου: Αυτό θα είναι το πρώτο της βήμα μετά το εξώδικο στο OPEN

2

Πολλοί ήταν οι ψίθυροι για το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου, και μέχρι στιγμής οι περισσότεροι φαίνεται πως επιβεβαιώνονται.

Με την ολοκλήρωση της τελευταίας της εκπομπής η παρουσιάστρια άμεσα κατήγγειλε με εξώδικο και τη σύμβασή της με το κανάλι βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην μέχρι τώρα συνεργασία τους. Και θα δούμε στο μέλλον που θα καταλήξει αυτή η κίνησή της.

Και από εδώ και πέρα όμως τι;
Από εδώ και πέρα αναμένουμε. Και εμείς και τα κανάλια καθώς η Κατερίνα Καινούργιου μετά την τόση πίεση που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα πήρε μια απόφαση για τον εαυτό της. Να του δώσει χρόνο να ξεκουραστεί, να αποφορτιστεί και να ηρεμήσει για να μπορέσει να πάρει με καθαρό μυαλό και χωρίς βιασύνη τις αποφάσεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.


Για την εβδομάδα που διανύουμε λοιπόν αλλά πιθανότατα και για την επόμενη μην περιμένετε εξελίξεις.
Η Κατερίνα κάνει διακοπές με τον αγαπημένο της στην Ύδρα προς το παρόν αλλά καθώς είναι με σκάφος σίγουρα δε θα μείνουν και τις 2 εβδομάδες ακούνητοι εκεί. Η επιθυμία της είναι να ξεφύγει από όλα και να γεμίσει τις μπαταρίες της για να προχωρήσει και στην τελική της απόφαση.

Παρά τη σύγκρουση με το κανάλι, η ίδια έχοντας δεχτεί πολλαπλές προτάσεις ήδη για την επόμενη χρονιά από διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι σε καλή διάθεση και με την επιστροφή της περιμένουμε να μάθουμε που τελικά θα καταλήξει την επόμενη τηλεοπτική χρονιά.

Πηγή: in.gr

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κρίμα... καλύτερα λένε πρώτος στο χωριό παρά δεύτερος στην πόλη... την παρασυρανε, της φουσκώσανε τα μυαλά και τα έκανε μαντάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H φωτογραφία των διακοπών της στο insta....χαχαχαχα.

    Τόσα χρόνια πλέον στην τηλεόραση και ακόμα τόσο στημένη σε όλα της βρε παιδί μου. Ευτυχώς που είχε τον Μάλλη στο ακουστικό της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !