Νέα συνεργασία στον όμιλο ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Στο Growth Marketing Agency 2ence ανέθεσε με επιτυχία ο ANTENNA MUSIC τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των διαφημιστικών καμπανιών του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 όπως επίσης και του νεοσύστατου brand του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ SOUNDIS, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της απήχησης αλλά και της επισκεψιμότητας των portal.

Με στόχο την αύξηση του awareness του ραδιοφωνικού σταθμού easy 97,2 , η εταιρία 2ence προχώρησε στο digital media planning & execution μιας διαφημιστικής καμπάνιας διάρκειας δύο μηνών. Στο πλαίσιο της multi-channel ψηφιακής καμπάνιας, χρησιμοποιήθηκαν τα διαφημιστικά δίκτυα του Facebook και της Google για την στόχευση του κοινού του σταθμού ενώ δημιουργήθηκαν έξι διαφορετικά δημιουργικά concepts και πολλαπλά ad creatives, στοχεύοντας στην συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης. Συνολικά επιτεύχθηκαν δεκάδες εκατομμύρια impressions με στόχο την Αττική, ενώ ενισχύθηκε η συνολική απήχηση του σταθμού.

Στο ίδιο διάστημα, η 2ence  προχώρησε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός δίμηνου πλάνου ψηφιακών καμπανιών για την νέα πλατφόρμα ηχητικού περιεχομένου SOUNDIS, με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας της πλατφόρμας αλλά και των εγκαταστάσεων της αντίστοιχης εφαρμογής σε smartphones. Χρησιμοποιώντας στο μέγιστο τις δυνατότητες στόχευσης που παρέχουν τα διαφημιστικά δίκτυα Facebook & Google, η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία πολλαπλών διαφημίσεων για κάθε ξεχωριστό περιεχόμενο που προσφέρεται στην πλατφόρμα, προσσεγίζοντας νέο κοινό, σχετικό με το την υπηρεσία, μέσω προσαρμοσμένων ad creatives. Με την ολοκλήρωση του διαφημιστικού πλάνου, η πλατφόρμα του SOUNDIS σημείωσε συνολικά δεκάδες χιλιάδες νέους επισκέπτες αλλά και χιλιάδες νέες εγκαταστάσεις της εφαρμογής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !