Κατερίνα Καινούργιου: Οριστικό τέλος απο το OPEN. Όλο το παρασκήνιο στο TVNEA.COM

11



Επίσημα πλέον αποτελεί παρελθόν η Κατερίνα Καινούργιου απο το Open. Όλο αυτό το διάστημα διαβάζαμε και ακούγαμε πολλά , πράγμα που τελικά επαληθεύθηκαν  με το εξώδικο που εστάλη , καθώς  η παρουσιάστρια φαίνεται οτι παρά την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης, αντιμετώπιζε με το κανάλι  πολλά προβλήματα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που φτάνουν αυτή την στιγμή στο TVNEA.COM και σύμφωνα πάντα με το εξώδικο που έστειλε η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, το κανάλι ήταν γενικώς απών απο την εκπομπή , μιας και προχώρησε  σε μείωση κόστους της εκπομπής . Μάλιστα οι συντελεστές με επανειλημμένα email προς τον σταθμό επισήμαναν την ανησυχία τους για το μέλλον της εκπομπής χωρίς να έχουν λάβει την παραμικρή απάντηση.

Στους διαδρομους μάλιστα δεν ήταν λίγες οι φορές που ακούστηκε οτι  η Διεύθυνση Προγράμματος ήταν απούσα απο την εκπομπή κι οτι δεν παρουσιάστηκε ούτε μια φορά στο στούντιο της εκπομπής για έναν απλό χαιρετισμό.

Ένα επίσης μεγάλο πρόβλημα που έκανε την παρουσιάστρια να καταγγείλει στην ουσία το συμβόλαιο με το OPEN είναι πως  έχει κλονιστεί πλήρως η σχέση εμπιστοσύνης με το κανάλι  καθώς  άφησε βασικούς συντελεστές του «Ευτυχείτε» να αποχωρήσουν , παρα τα επανειλημμένα email που ζητούσε η παρουσιάστρια να γίνει ανανέωση συμβολαίων άμεσα, καθώς θα αποχωρούσαν κι άλλοι...


Αυτή είναι η απάντηση του OPEN στην Κατερίνα Καινούργιου


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το ότι αφήνουν την πιο πετυχημένη παρουσιάστρια του καναλιού να φεύγει μέσα από τα χέρια τους, νομίζοντας ότι θα κάνουν τα ίδια νούμερα με την Τσολακη, δείχνει μια εμπάθεια προς την Κατερίνα (αν και εφόσον ισχύουν όσα γράφονται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραγικό όπεν. Αν είναι δυνατόν η εκπομπή που σου φέρνει πρωτιές να την συμπεριφέρεσαι έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πιστευα οτι η Καινουργιου σηκωσε ψηλά τον αμανέ, τελικά το open εχει γενικώς μια κακη αντιμετωπιση. Ο Σαββιδης άραγε τα ξε΄ρει αυτά η ακουει μονο οτι του λένε απο το κανάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντενα,να η ευκαιρια!
    Λιγη τολμη χρειαζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι Αντ1 λέει το άλλο. Έχεις κλείσει στον Alpha. Να δούμε όμως να θα βγεί. Μεγάλο το ρίσκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή βασικά είναι η θέση της παραγωγής, για να μην πληρωθεί η ρήτρα των 400.000 Ευρώ. Γενικά το κανάλι στήριξε την Καινούργιου και το Ευτυχείτε. Να θυμίσουμε απλά το περαστικό με τον Κουγια. Τότε το κανάλι έστειλε άμεσα δελτίο τύπου, στηρίζοντας την Καινούργιου. Επίσης το Open έστειλε νωρίς ενημέρωση σε Alpha, Star, Mega και Σκαι, υπενθυμίζοντας πως η Καινούργιου έχει συμβόλαιο συνεργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Προφανώς και το δημοσίευμα δεν είναι φανταστικό, μιας και ο Πασχαλίδης δε συνηθίζει να γράφει κάτι αν δεν είναι εξακριβωμένο με στοιχεία. Για να μιλάει για καταγγελία συμβολαίου και να λέει για αναπάντητα mail και διάφορες λεπτομέρειες , μάλλον το open ήθελε να κάνει στροφή στα πρωινά. Επίσης αν τελικά πάνε δικαστικά, γιατί συζητά ήδη με Τσολάκη και προσπαθούν να κλείσουν το πάνελ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4.34, ποιος ant1; Είμεθα σοβαροί; Ο αντ1 να πάρει τη Καινούργιου; Η Καινούργιου είναι σετάκι με τον Κοκλώνη. Σιγά να μη δεχτεί ο αντ1 τον απόλυτο έλεγχο των παραγωγών του. Μιλάμε για αντ1, το μεγαλύτερο κανάλι της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 7.59 Σιγά το μεγαλύτερο κανάλι καλέ που θα του έπεφτε και λίγη η Καινούριου. Ειδικά σε αισθητική πάντα τριτοτεταρτο ήταν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. X, Δεν είναι θέμα αισθητικής. Ο αντ1 ποτέ δεν δεχόταν παραμάγαζα μέσα στο κανάλι του. Για αυτό και παραδοσιακά όλες οι παραγωγές του γίνονται από τη δικιά του εταιρεία παραγωγής. Η Καινούργιου σκέτη δεν θα τον ενοχλούσε, να γίνεται όμως Κοκλώνης TV για κάποιες ώρες της ημέρας δεν θα το δεχόταν για καμία Καινούργιου. Ίσως να το δεχόταν για το μακεδονία tv αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 12.03 έτσι όπως το θέτεις δεν έχεις άδικο σε αυτό με τον Κοκλώνη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !