Η σκληρή απάντηση του OPEN στην Κατερίνα Καινούργιου

8

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα αναφορικά με το εξώδικο της κυρίας Κατερίνας Καινούργιου προς τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN.

 Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN θα ασκήσει δυναμικά κάθε νόμιμο και θεσμικό του δικαίωμα απέναντι σε όλους όσοι εφευρίσκουν και επικαλούνται αναληθείς ισχυρισμούς για να μην τιμήσουν τις δεσμεύσεις τους, καθώς και απέναντι σε όσους συμμετέχουν, υποκινούν και ανέχονται αθέμιτες και αντιεπαγγελματικές πρακτικές.

 Τις αμέσως προσεχείς ημέρες θα απαντηθούν μέσω της νόμιμης οδού όσα ανυπόστατα αναφέρονται στο εν λόγω εξώδικο, ενώ ο σταθμός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμο μέσο για την προάσπιση των συμφερόντων του και της επαγγελματικής δεοντολογίας που πρέπει να τηρείται σε κάθε χώρο και, ιδίως, στο χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης. 

Τοο OPEN, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τον τρίτο χρόνο της δυναμικής του λειτουργίας, συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό της νέας τηλεοπτικής σεζόν με αποκλειστικό γνώμονα την παροχή πλουραλιστικού και ποιοτικού προγράμματος στο τηλεοπτικό κοινό».

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Με άλλα λόγια, ραντεβού στα δικαστήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καινουργιου παρασυρεται απ τοιυς νεους φιλους της και χωρις ντροπη φτυνει τον σαββιδη ππου την εκανε σταρ.παντα λιγη αυτη η κοπελα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελάνε και οι πέτρες με αυτά που λες πως την έκανε ένα ανύπαρκτο κανάλι star χωρίς πρόγραμμα? Χαχαχα Λαμπάδα θα πρέπει να ανάψουν στην Κατερίνα ας μην μιλήσουμε για την ανύπαρκτη διευθύντρια προγράμματος.... Καλά έκανε και άρπαξε την ευκαιρία να πάρει μια καλή μεταγραφή σε ένα κανάλι με αξιοπιστία και πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά την έλεγε μέχρι κι ο Φουρθιώτης αχάριστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. την υπογραφη μας και κατι αλλο προσεχουμε που τα βαζουμε. αφου κατερινακι δεν εχεις το αλλο ας προσεχες την υπογραφη σου. τρεχα τωρα στα δικαστηρια. ποσο ειναι η ρητρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10 λεπτα πριν κλείσει την εκπομπη της χτες , ευχαριστούσε την διοικηση του open για την στήριξη του στο πρόσωπο της. Λίγη ωρα μετά μαθαίνουμε για το εξώδικο που τους έστειλε που κανει λογο για κακή συνεργασία..
    Καποιος μας δουλεύει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εκει που τρως δεν φτυνεις. Αφησε το Open που την ανεβασε και επιτρεφει στον Alpha που την εδιωξε με τις κλωτσιες. Καλα μονοψηφια της ευχομαι απο εδω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενα τηλεοπτικό τίποτα με μπόλικο καθόλου η Καινούργιου...

    Αλλά σε τέτοιες παρακμιακές εποχές που ζει - και - η τηλεόραση δεν ειναι παράλογο να θεωρείται κάτι το ιδιαίτερο μια αντιτηλεοπτική περσόνα που έκανε νούμερα γιατί της έστησαν μια δουλεμένα trash εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !