Εξέλιξη: H Πόπη Τσαπανίδου στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Οpen

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

 


Ένα βήμα πριν από τις τελικές υπογραφές για να αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου του Open βρίσκεται η Πόπη Τσαπανίδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, η δημοσιογράφος δέχτηκε πρόταση από τη διοίκηση του καναλιού για την παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων. Οι συζητήσεις φαίνεται πως είχαν θετική έκβαση με τις δύο πλευρές να έχουν πλέον βρει τη χρυσή τομή για να ευοδωθεί η συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί πως την περασμένη σεζόν η Πόπη Τσαπανίδου είχε ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Όσο για τη Νίκη Λυμπεράκη, μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open καθώς τότε ξεκινάει η καλοκαιρινή της άδεια. Πάντως οι σχέσεις της με την ιδιοκτησία του σταθμού και προσωπικά με τον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, παραμένουν εξαιρετικές και το τηλεοπτικό διαζύγιο φαίνεται πως θα είναι βελούδινο.

Το συμβόλαιο της ανκοργούμαν λήγει στις 31 Αυγούστου και θεωρείται πια σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η option του +1 στο συμβόλαιό της. Τα σενάρια για την επόμενη σεζόν θέλουν τη Νίκη Λυμπεράκη βρίσκεται στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με δική της εκπομπή, πολιτικού περιεχομένου.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η καλύτερη δυνατή επιλογή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο! Καλή επιλογή.

    Και μακάρι να συνεχίσουν στη συνταγή του πιο ισορροπημένου και αντικειμενικού δελτίου που έχουν μέχρι σήμερα. Σπάνιο φαινόμενο στη σημερινή τηλεοπτική πραγματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !