Αποστόλης Τότσικας: Από τον ALPHA στον ΣΚΑΙ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

 


Ο ΣΚΑΙ επιθυμεί να εντάξει στο πρόγραμμά του μία νέα σειρά μυθοπλασίας, γεμάτη έντονο σασπένς και ερωτισμό. Ο Αποστόλης Τότσικας ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα στον ΣΚΑΙ, μετά το τέλος της σειράς “Έλα στη Θέση μου”. Η σειρά του ALPHA αποχαιρετάει τους τηλεθεατές της, χωρίς να ανανεώνεται με νέα σεζόν.

 Αρκετοί ηθοποιοί βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις για τη νέα σεζόν. Άλλωστε, έχει ήδη αποδειχθεί πως ο Σεπτέμβριος ξεκινάει δυναμικά, με νέες σειρές μυθοπλασίας που θα εκτοξεύσουν τον ανταγωνισμό των καναλιών. Τί θα δούμε στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ και τί έχει συζητηθεί με τον Αποστόλη Τότσικα;

Σύμφωνα με το TV O’ Clock, ο ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το κανάλι. Ο ΣΚΑΙ περνάει στην αντεπίθεση της τηλεθέασης, γεμίζοντας την prime time ζώνη του με ριάλιτι που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινό. Το μαγειρικό Top Chef, αλλά και το ριάλιτι εγκλεισμού “Big Brother II” έρχονται στις οθόνες μας, με το δεύτερο να προβάλλεται καθημερινά.

Έτσι, η νέα σειρά με τον προσωρινό τίτλο “Πάθος” μεταφέρεται στην απογευματινή ζώνη, με πέντε επεισόδια. Η ιστορία θα εστιάζει σε ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο είναι έτοιμο για το επόμενο βήμα. Ένα γεγονός ανατρέπει τα σχέδιά τους, διχάζοντας τους δύο πρωταγωνιστές. Μια δολοφονία κι ένα αρρωστημένο απωθημένο βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο Αποστόλης Τότσικας είπε το “ναι” στη νέα σειρά του ΣΚΑΙ, με έναν ρόλο – έκπληξη. Η παραγωγή συγκεντρώνει -σταδιακά- όλο το cast, με τα γυρίσματα να ξεκινούν! Ο ΣΚΑΙ μπαίνει στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, χτυπώντας και στην μυθοπλασία -εκτός από τις εκπομπές και τα ριάλιτι. Η νέα συναρπαστική σειρά, έρχεται για να καθηλώσει.

-Το ρεπορτάζ ανήκει στην Ιωάννα Παναγιώτη

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. με το my style rocks all star τι θα γινει θα το πανε το 2022 στην βραδινη ζωνη μονο ο σκαι τα ξερει αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !