Έλενα Πολυκάρπου: Αποχώρησε από το Open! Δείτε τι έγραψε στο Instagram...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
9

 


Μόλις λίγες μέρες μετά το τέλος της εκπομπής «Ευτυχείτε» στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου και την παραίτηση του Θέμη Μάλλη, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η Έλενα Πολυκάρπου που εξασφάλισε πολλές αποκλειστικότητες την περασμένη τηλεοπτική σεζόν για την επιτυχημένη εκπομπή «Ευτυχείτε», φεύγει από το Open και ανακοίνωσε η ίδια την απόφασή της με μια ανάρτησή της στο Instagram. Η γνωστή δημοσιογράφος, μάλιστα ευχαρίστησε τον Νίκο Κοκλώνη και την Κατερίνα Καινούργιου που στάθηκαν δίπλα της σε όλα, αλλά και όλους τους συνεργάτες της.

«Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε μετά από οκτώ χρόνια, γεμάτα με όμορφες και δύσκολες στιγμές αλλά με ανθρώπους που θα μου λείψουν παρά πολύ. Όλα τα αγόρια μου στα εξωτερικά συνεργεία, όπου μαζί τους έκανα όλα τα καραούλια μου… Σας αγαπώ όλους και μακάρι όλα τα κανάλια να κατάλαβαιναν ότι οι τεχνικοί είστε ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια ενός τηλεοπτικού σταθμού!

Δεν αλλάζω εύκολα επαγγελματικά σπίτια αλλά ο Νίκος Κοκλώνης μου προσέφερε ασφάλεια και σιγουριά. Θέμη Μάλλη σε ευχαριστώ για την ευκαιρία. Κατερίνα Καινούργιου είσαι η πιο δοτική, ηθική, μα πάνω από όλα δίκαιη κεντρικά που έχω γνωρίσει στα χρόνια που δουλεύω (θα πάρω σύνταξη μαζι σου…). Και να ξέρεις δεν ξεχνάω ποτέ ό,τι εχεις κάνει για εμένα αλλά και για όλη την ομάδα σου. Δεν είσαι μόνο η κεντρικιά μου, αλλά και φίλη μου! Σε αγαπώ.

Χρήστος Αϊβαλιώτης, ο αρχισυντάκτης της εκπομπής μας. Σίγουρα ένας από πιο εργατικούς αρχισυντάκτες που έχω δουλέψει. Κρατάω άπειρα μεταμεσονύχτια τηλέφωνα, πολλές δυσκολίες αλλά και αστείες στιγμές. Ένα όμως θα θυμάμαι, ότι στα δύσκολα ήσουν εκεί για να πάρεις την ευθύνη και να σταθείς δίπλα στην ομάδα σου, έστω και αν κάτι είχαμε χάσει (βέβαια ας ελπίσουμε του χρόνου να μας ζητάς λιγότερα θέματα και να ανεβαίνεις λιγότερο στην πάνω σκάλα… ξέρεις εσύ).

Γιάννη Πουλόπουλέ μου, ήσουν το δώρο μου για φέτος. Καριοθραύστης όταν ανεβαίνε ο Χρήστος στην πάνω σκάλα και ήσουν ο μόνος που κατάφερνε να τον ηρεμήσει και πάντα δίπλα σε όλους μας… Έμαθα πολλά απο εσένα (ρήματα, jourfixe, passe le temps… έγινα καλύτερη…)

Μήνα, Μαρία είστε οι μεγαλες μου αδυναμίες. Μενια, Σπύρο, Αννα, Έλενα, Σοφία, Αργύρη, Γιώργο, Κωνσταντίνα, Πένυ με πολλούς από εσάς είμαστε χρόνια μαζι. Ήμασταν μικροί και μικρές, δουλεύαμε μαζι ελεύθεροι, μετά παντρευτήκαμε, γίναμε μαμάδες και ακόμα είμαστε μαζι. Άννα και Σπύρο του χρόνου ελπίζω να σας παντρέψω όχι μαζι, τον καθένα ξεχωριστά (σας χρωστάω ένα τραπέζι ξέρετε εσείς…)

Γιατί στο τέλος της μέρας, μέσα από αυτή τη “βρωμοδουλειά”, δημιουργούνται και όμορφες σχέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της.

 

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. πολυκαρπου ασε τα περι ηθικης..τα αρπαξατε ολοι απο κοκλωνη και πουλησατε το οπεν που σας μαζεψε απ τα αζητητα ,για τα φραγκα.ετσι `απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @9.58 και μόλις σκάσει η φούσκα, θα κάνει μια πτώχευση, σίγα να μη ντραπεί, το έχει ξανακάνει, και τα συμβόλαια αυτού του είδους θα τα πληρώσουμε για μια ακόμη φορά εμείς. για να νοιώθει η κάθε πολυκάρπου ασφαλής με συμβόλαια φούσκες. δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ολοι οι οπορτουνιστες γυρνανε απο ιστοριες τυπου αλτερ σε ιστοριες τυπου κοκλωνη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κακία είναι αυτή; Η γυναίκα εργάζεται σε μια ομάδα η οποία αποχώρησε από το όπεν για άλλο κανάλι. Έπρεπε να πει η κάθε Πολυκάρπου ότι θα κάτσει στο όπεν και αααν την αξιοποιήσουν πουθενά; Ειδικά τη συγκεκριμένη τη θεωρώ από τα "καλα παιδιά" του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά ηρεμία με τα σχόλια, ελεύθερη αγορά έχουμε,ο καθένας εργάζεται όπου θέλει και μπορεί. Όσον αφορά την συγκεκριμένη εταιρεία παραγωγής ας ελπίσουμε ότι δεν θα πάρει τόσους εργαζόμενους στο λαιμό της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στις κανονικές ελεύθερες αγορές όμως όπως λέει ο από πάνω δεν θα τα πληρώσουμε εμείς στο τέλος. Αν δεν θα τα πληρώναμε εμείς με φέσια στις τράπεζες μας δεν θα μας έπεφτε λόγος. Η εταιρεία αυτή που κάνει και συμβόλαια σε πανελίστες, αν είναι δυνατόν, άντε να κάνεις σε παρουσιαστές, είναι ήδη ζημιογόνα. Με μια απλή αναζήτηση βρήκα αυτό. Λεφτά υπάρχουν.

    ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ 25/10/2020
    Ζημιογόνος κατά 887.318 ευρώ (προ φόρων) η χρήση του 2019 για την Barkingwell Media ΙΚΕ του Νίκου Κοκλώνη, έναντι ζημίων 660.503 ευρώ το 2018. Ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ανήλθε σε 570.577 ευρώ το 2019, έναντι 610.000 ευρώ το 2018. Το σύνολο των υποχρεώσεων της εταιρείας στις 31 Δεκεμβρίου 2019 ανήλθε σε 2.010.942 ευρώ, έναντι 774.980 ευρώ το 2018.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί τα περισσότερα κανάλια δεν κλείνουν με ζημιογόνο κύκλο εργασιών; Παρόλα αυτά ας ελπίσουμε ότι η εταιρία δεν θα χρεωκοπήσει, όχι για τους μεγαλοπαρουσιαστες αλλά για τους απλούς εργαζόμενους που πάντα αυτοί την πληρώνουν σε αυτές τις περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτος ειναι ενας απλος παραγωγος.οχι σταθμος.οι παραγωγοι δεν μπαίνουν μεσα δεν προσλαμβανουν πανελιστες και εκατο στελεχη. γιατι αλλιως αλλαζουν δουλεια...εκτος αν υπαρχει κατι αλλο πισω που δεν γνωριζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο καιρός θα δείξει αν αυτή η εταιρία θα είναι ένα ακόμα φιάσκο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !