Ο νέος ρόλος που προστίθενται στο κάστ της τρίτης σεζόν στις «Μέλισσες»

1


Συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετο «Τύπος TV» παραχώρησε ο Γιωργος Ηλιοπουλος και μεταξύ άλλων,αναφερθηκε στο ρόλο του αλλά και τον νέο ρόλο που πρόκειται να δούμε.

Πώς προσεγγίσατε τον χαρακτήρα;

Προσπάθησα να ζωντανέψω το ρόλο του Προκόπη μέσα από μνήμες που είχα από το σπίτι μου, είμαι από μια λαϊκή οικογένεια, αλλά και από στοιχεία του ελληνικού κινηματογράφου. Θέλησα, αν και εμφανίζεται, λίγο να τον κάνω αγαπητό. Νομίζω τα κατάφερα. Το δώρο βέβαια που μου έκαναν οι σεναριογράφοι στην περσινή σεζόν είναι ότι είδαμε τον Προκόπη και σε πιο δραματικές στιγμές στις Άγριες Μέλισσες. Ο θεατής με ακολούθησε και σε αυτό και ήταν μοναδικό.

Πώς θα δούμε τον Προκόπη στην τρίτη σεζόν;

Ο Προκόπης μαζί με τον δάσκαλο και τον Μπάμπη θα εξοριστούμε στη Λέρο λόγω αριστερών φρονημάτων. Τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους προαναφερθέντες στις Άγριες Μέλισσες. Είμαι ενθουσιασμένος που αυτοί οι συγγραφείς θα προσεγγίζουν αυτό το κομμάτι της ιστορίας, έχει γίνει εκπληκτική έρευνα και νομίζω ότι το αποτέλεσμα θα εκπλήξει τους τηλεθεατές, αλλά και εμάς τους ίδιους τους ηθοποιούς. Άλλωστε όλη η ομάδα έχει αποδείξει ότι κάνουμε μια τηλεοπτική σειρά με απαιτήσεις κινηματογραφικές. Νιώθω ευγνώμων για όλα αυτά, θα το λέω μέχρι να σας κουράσω (γέλια).

Στο Διαφάνι τι θα επικρατήσει;

Αλλάζουν πολλά λόγω χούντας, ο Δούκας με τη Μυρσίνη μετακομίζουν στη Λάρισα, προστίθεται στο καστ κι ένας περιπτεράς. Επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις και ανατροπές στις Άγριες Μέλισσες, είναι το μόνο βέβαιο. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε κι εμείς πολύ, έχουμε σύνδρομο στέρησης.



Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !