Μίλτος Μακρίδης: «Αυτό που πέρασα στο Μάτι έκανα πάρα πολύ καιρό να συνέλθω»

0

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» ήταν ο Μίλτος Μακρίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής μέσα σε ολα,αναφερθηκε στις φωτιές που έπληξαν το Μάτι.

«Εδώ και χρόνια, απ’ όταν ήμουν πρόσκοπος και στη συνέχεια δημοσιογράφος κλπ, πήγαινα σε πάρα πολλές καταστροφές. Έχω δει τη Ρικομέξ να συμβαίνει, έχω δει τρομερές φωτιές να συμβαίνουν. Και από τότε έφτιαχνα στο μυαλό μου και στα σχέδιά μου μία εφαρμογή για να σώνεται ο κόσμος σε περιπτώσεις σεισμών, λοιμών, καταποντισμών κλπ.», είπε αρχικά ο Μίλτος Μακρίδης.

Ο Μίλτος Μακρίδης δήλωσε στη συνέχεια: «Τότε η τεχνολογία δεν μπορούσε να με βοηθήσει, δεν είχε ωριμάσει ακόμα. Τώρα μπορεί να γίνει. Θα ήθελα να μαζευτούν 5-10 επιφανείς εταιρείες, οι οποίες ενδιαφέρονται για την καινοτομία, να το φτιάξουμε αυτό το πράγμα και να το προσφέρουμε στην πολιτική προστασία».

«Αυτό που πέρασα στο Μάτι, που δεν έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο, έκανα πάρα πολύ καιρό να συνέλθω. Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατέβηκα στο δρόμο και πήγα, όταν ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, ο μπασκετμπολίστας, φώναξε τον κόσμο και πήγα έξω από τη Βουλή. Δεν έχω ξανακατέβει για τίποτα. Και με στεναχώρησε πάρα πολύ που είδα όλα τα παράθυρα της Βουλής κλειστά», πρόσθεσε επίσης ο Μίλτος Μακρίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !