Παπαδημητρίου: «Στεναχωριέμαι όταν κάνω μια δουλειά και δεν πάει καλά»

1

Στη Σίσσυ Καλλίνη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε συνέντευξη η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,στον αθλητισμό .

«Μπαίνοντας μέσα, το πρώτο πράγμα που έκανα εικόνα ήταν τα κρύα απογεύματα του χειμώνα. Πονούσαν τα δάχτυλα από το κρύο και σε χτυπούσαν τα ξύλινα στεφάνια»,είπε αρχικά .

«Έχω κλάψει πολύ για αγώνες που δεν πήγαν όπως θα ήθελα και άντε ξανά ‘σήκω Ντορέττα’. Εκπαιδεύεσαι στο να διαχειρίζεσαι την αποτυχία. Στεναχωριέμαι όταν κάνω κάτι στη δουλειά και δεν πάει όπως θα ήθελα αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Όσο προσπαθείς δεν αποτυγχάνεις, μαθαίνεις.σΣταμάτησα να αθλούμαι γιατί δεν ήθελα άλλο. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έκανα 12 ράμματα».


Παράλληλα μιλησε και για την οικογένεια της ,λέγοντας: «Πολύ μικρή έκανα παιδιά, αυτός ήταν ο δικός μου ο δρόμος. Στα 24 που έγινα μητέρα δεν είχα διαμορφώσει ακόμη την προσωπικότητά μου στο 100%. Είμαι χαρούμενη για το δώρο που μας ήρθε από τον Θεό. Είμαι μια τρισευτυχισμένη θεία. Βοηθάω την αδερφή μου με κάποιους φόβους. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μια υπέροχη μαμά».


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !