Τα «πυρά» του Νίκου Μπάρτζη σε δημοσιογράφο του Love it και η στάση της Ιωάννας Μαλέσκου

0

Ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε σήμερα στον καναπέ του Love It. Μεταξύ του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης και του δημοσιογράφου της εκπομπής Βασίλη Γρηγόρόπουλο υπήρξε ένα βαρύ κλίμα ,αφού ο Νίκος Μπάρτζης έβαλε από το κινητό του ένα βίντεο,όπου ο δημοσιογράφος έκανε αρνητικά σχόλια για τον ίδιο.

«Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος»!,ειπε ο Νίκος Μπάρτζης στον δημοσιογράφο .

«Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό»!

Τότε η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε εμπάθειες υπάρχουν»!


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !