Αποκαλυπτικό: 'Ολη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Καζάνι που βράζει θυμίζει αυτή την περίοδο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ με τη μία διαρροή να διαδέχεται την άλλη και το τηλεοπτικό σκηνικό να θεωρείται πιο αβέβαιο από ποτέ. 

Αυτό που γράφεται έντονα τις τελευταίες 10 μέρες είναι πως ο ALPHA έχει θέσει τελεσίγραφο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, λέγοντάς της ότι είναι ειλημμένη η απόφαση του σταθμού το Happy Day να ολοκληρώνεται στις 10.00 το πρωί, ώστε να δίνει πάσα στην Κατερίνα Καινούργιου. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αυτά κάνουν λόγο για διάθεση της παρουσιάστριας του Happy Day να "σπάσει" το συμβόλαιό της με τον ALPHA, καθώς αυτό ορίζει την ακριβή διάρκεια της πρωινής της εκπομπής, ώστε να μετακινηθεί προς άλλες τηλεοπτικές πολιτείες. 

Ποια είναι όμως η αλήθεια σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tvnea.com;

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από τη διοίκηση του καναλιού. Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ή απόφαση σχετικά με το τι ώρα θα ολοκληρώνεται το Happy Day, ώστε να ανακοινωθεί κάτι στη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Από την άλλη, η παρουσιάστρια είναι έκπληκτη με όλα αυτά που διαβάζει, καθώς εκείνη έχει άριστες σχέσεις με τον ALPHA και δεν συνηθίζει να κινείται «επιθετικά» στον τρόπο που εργάζεται. 

Αν ποτέ τεθεί επίσημα ζήτημα μείωσης της διάρκειας της εκπομπής κατά μία ώρα, τότε η παρουσιάστρια θα κινηθεί αναλόγως. Προς το παρόν όλα είναι θεωρητικά. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. δεν μου λεει κατι αυτο στο κατω κατω πολλες φορες εχουμε δει τα δημοσιευματα να βγαινουν αληθινα και οπως πολλες φορες εχουμε δει να δειχνουν αριστες σχεσεις μεταξυ παρουσιαστων και καναλιων προς τα εξω και να ειναι εντελως διαφορετικα τα πραγματα γενικα πιστευω στην εκφραση του λαου οτι οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φυσικά και λέει. Όταν κάτι αλλάζει για να μπει κάτι άλλο είναι να σα το μειώνεις το προϊόν. Και το Happy Day ήταν αυτό που κράτησε τον σταθμό ανεβασμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μερικές φορές δημιουργείτε ντόρος χωρίς λόγο ,δεν αναιρώ το ρεπορτάζ. Αλλά μετά τις 10 τα νούμερα του Happy day πέφτουν άρα ένας έξυπνος άνθρωπος θα δεχόταν να ξεκινάει πολύ πρωί γιατί θα κέρδιζαν νούμερα .Εγώ πιστεύω δεν είναι πρόβλημα η ώρα ,ίσα ίσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !