Ο νέος σκηνοθέτης του Ρουκ Ζουκ

0



Αποχωρήσεις οι οποίες αλλάζουν σε μεγάλο βαθμό – για να μην σας πω ολοκληρωτικά -, τη σύνθεση της εκπομπής της Ζέτας Μακρυπούλια πίσω από τις κάμερες.

Μία από τις πιο σημαντικές αποχωρήσεις, ήταν αυτή του σκηνοθέτη της Ζέτας του Θάνου Γκομόζια, γι΄αυτό και το κανάλι ξεκίνησε άμεσα την αναζήτηση του επόμενου σκηνοθέτη.

Έτσι σήμερα μαθαίνω, πως ο σκηνοθέτης του απολαυστικού “Ρουκ Ζουκ”, – το οποίο κάθε μεσημέρι με τις ατάκες που ακούγονται γράφει τηλεοπτική ιστορία… ξεκάθαρα -, βρέθηκε.

Ο σκηνοθέτης της Ζέτας δεν θα είναι άλλος από τον Κώστα Υφαντή. ‘Ενας σκηνοθέτης ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις, μιας κι έχει χιλιάδες ώρες πτήσης μέσα στα τηλεοπτικά κοντρόλ, συνεργάζεται χρόνια με τον ΑΝΤ1 κι έχει σκηνοθετήσει τις πιο γνωστές Ελληνίδες παρουσιάστριες, όπως είναι η Τατιάνα Στεφανίδου, η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καραβάτου.

Ο Κώστας επειδή τυχαίνει να τον γνωρίζω προσωπικά και να μπορώ έτσι να έχω άποψη δύο φορές παραπάνω, είναι στ΄αλήθεια ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει. Γιατί εκτός από το ότι είναι άριστος επαγγελματίας, είναι κι ένας εκπληκτικός άνθρωπος, από αυτούς που συνήθως δεν συναντάς στο μαγικό, γυάλινο κόσμο της τηλεόρασης.


Πηγή: iwoman.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !