Η Βίκυ Καγιά για την απόφαση να φύγει από το GNTM:« Ήταν δύσκολο»


 Πριν από λίγες εβδομάδες έγινε γνωστό ότι η Βίκυ Καγιά αποχωρεί από το GNTM, μιας και θα αναλάβει την παρουσίαση του "Dancing with the stars”. Σήμερα στη "Φωλιά των Κουκου" φιλοξενήθηκε η πρώτη της συνέντευξη μετά από την ανακοίνωση του καναλιού.

Αρχικά είπε: "Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο".

Και συνέχισε, λέγοντας για το DWTS: "Ξέρω ότι σίγουρα θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα κοστούμια θα γίνουν σε συνεργασία με το BBC, θα είναι ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα έχει επαναληφθεί".

Τέλος για το GNTM, είπε: "Τα συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα, γιατί ήταν η χαρά από τη μία και η πολύ μεγάλη συναισθηματική δυσκολία να αφήσω το άλλο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις και αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε αυτό γιατί θα έκανε καλό και σε εμένα και στο κανάλι και σε όλους. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM, για το οποίο έχω πονέσει, το αγαπάω κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Έχω τη λογική ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Συζητούσαμε για ένα δίμηνο και μέχρι τελευταία στιγμή που υπογράψαμε, δεν ξέραμε ακόμα. Δεν άφησα πίσω το GNTM, ό,τι χρειαστούν εκεί θα είμαι".

yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια