Έκανε η Φωτεινή Πετρογιάννη ραντεβού με τη Μενεγάκη, αλλά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


 Όλα τα τηλεοπτικά φώτα είναι αυτή την εποχή στραμμένα γύρω από την Ελένη Μενεγάκη και από τις τηλεοπτικές κινήσεις χειρουργικής ακρίβειας που κάνει και αφορούν φυσικά στην ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν και στο ολοκαίνουργιο και ,ήδη, πολυσυζητημένο τηλεοπτικό βήμα που ετοιμάζει στο Mega.

Η ξανθιά παρουσιάστρια ,λοιπόν, μαζί με την αρχισυντάκτριά της Ελένη Γελαλή, έχει αρχίσει και ασχολείται με τη στελέχωση της ομάδας της, τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες. Βέβαια, αυτό που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το μπροστά, μιας κι εκεί αδημονούμε όλοι να δούμε το ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί της ωραίας Ελένης και για το αν θα θελήσει να επιστρέψει έχοντας δίπλα της μόνο παλιά κι αγαπημένα της πρόσωπα, ή αν θα θελήσει να κάνει την ανατροπή της και να προχωρήσει σε επιλογές που θα μας εκπλήξουν όλους. Στο παρελθόν υπήρξαν σεζόν που το είχε τολμήσει και είχε κάνει όντως την ανατροπή.

 Στα πρόσωπα που υπάρχουν στη… χρυσή λίστα της Ελένης, σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες, ήταν και το πρόσωπο της Φωτεινής Πετρογιάννη, με την οποία η γνωστή παρουσιάστρια είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Μάλιστα, το ρεπορτάζ μου λέει πως η Φωτεινή δεν υπήρξε απλά στη λίστα της Ελένης, αλλά πως προχώρησε και σε σχετικό ραντεβού με την Ελένη Γελαλή.

Κι ενώ το ραντεβού έγινε τελικά, η Φωτεινή απ ΄ότι φαίνεται έχει βρεθεί εκτός από τη κούρσα της διεκδίκησης μίας θέσης δίπλα στο φαινόμενο Ελένη.

Τι κρατάμε απ ΄όλο αυτό το ρεπορτάζ; Πρώτον ότι το “σαφάρι” της αναζήτησης των νέων συνεργατών της Ελένης συνεχίζεται με την ίδια ένταση και δεύτερον; Ότι η Φωτεινή Πετρογιάννη κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες, θα το συζητούσε να φύγει από τον Alpha. Και μεταξύ μας; Καλά θα έκανε αν η πρόταση άξιζε τον κόπο. Άλλωστε είναι ένα κορίτσι που διαθέτει τον… αέρα του τηλεοπτικού αέρα!

iwoman.gr-Νάνσυ Νικολαίδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !