To STAR διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια για την Ευαγγελία Αραβανή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

 


Η Βίκυ Καγιά φεύγει η Ευαγγελία Αραβανή έρχεται; Κάτι παραπάνω από έντονος είναι ο ντόρος που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες και θέλει την Ευαγγελία Αραβανή να είναι η διάδοχος του “στέμματος” στo “GNTM”!

Σχεδόν οι πάντες θεωρούν πως η Ευαγγελία δεν είναι απλά ένα από τα πρόσωπα που οι ιθύνοντες του Star σκέφτονται για του χρόνου, προκειμένου να το εντάξουν στον επόμενο κύκλο του γνωστού ριάλιτι μόδας. Σχεδόν οι πάντες θεωρούν πως η Ευαγγελία δέχτηκε πρόταση, βρέθηκε με τους Starικούς και πως έχει “κλειδώσει” η ένταξή της στο “Next Top Model”.

Σύμφωνα με το iwoman.gr και τη Νάνσυ Νικολαίδου, μετά από μία σειρά τηλεφωνημάτων που έκανε σήμερα στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς, έμαθε πως όχι μόνο δεν έχει κλείσει η Ευαγγελία στο “GNTM”, αλλά και πως το όνομά της δεν είναι κι από τα επικρατέστερα, για όλους όσους ασχολούνται με το “άθλημα” της στελέχωσης του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Πιο συγκεκριμένα μου ανέφεραν: “Καμία σχέση… Όχι, η Ευαγγελία Αραβανή δεν έχει καμία σχέση με το “GNTM”. Ούτε της έχουμε μιλήσει, ούτε έχει κλειδώσει το νέο αυτό τηλεοπτικό deal και απ ΄ότι είμαι σε θέση και να γνωρίζω; Όχι, η Ευαγγελία δεν θα είναι το νέο πρόσωπο του επόμενου κύκλου. Προσανατολιζόμαστε σε μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση”.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !