Γιάννης Κότσιρας: «Ήταν κοινό μυστικό… πρέπει να ακουστούν ονόματα»

0


Για τις καταγγελίες που απασχολούν τον χώρο του θεάματος αλλά και για την πρωτόγνωρη κρίση που περνά ο κόσμος με την πανδημία του κορονοϊου, μίλησε στο Secret ο Γιάννης Κότσιρας. 

«Το ότι συμβαί­νουν αυτά τα πράγματα, και συνέβαιναν στο πα­ρελθόν σε όλους γενικά τους εργασιακούς χώ­ρους, ήταν ένα κοινό μυστικό, όχι μόνο στον καλλιτεχνικό χώρο. Εγώ ξέρω και για τον νομι­κό χώρο και για τον χώρο των εργοστασίων και έχω ακούσει τέτοια άσχημα πράγματα σε όλες τις δουλειές».

«Πολλά συγχαρητήρια στη Σοφία Μπεκατώρου, που ξεκίνησε αυτή την ιστορία για να προλάβει καινούργιες καταστάσεις».

Το ευτυχές είναι ότι, όπως είπε, στον χώρο της μουσικής δεν έχει ακούσει πολλά πράγματα. «Ξέρω για κάποιες κακές συμπεριφορές, αλλά γενικά δεν έχω ακούσει. Να πω, όμως, την αμαρτία μου, δεν είμαι ο καλύτερος γνώστης αυτών των κα­ταστάσεων, καθώς οι σχέσεις μου με τον συνο­λικά καλλιτεχνικό χώρο δεν είναι και έντονες και καλές, γιατί είμαι απέξω από αυτό που λέμε star system. Στον καλλιτεχνικό χώρο και ίσως στην πολιτική, όπου δηλαδή τα ονόματα είναι "λαμπερά", υπάρχουν όλα αυτά και πρέπει να ακουστούν».

Ενώ για την πανδημία του κορονοϊου δήλωσε:«Τι να πω... Είναι κάτι πρωτόγνωρο, κάτι που δεν έχει ξαναζήσει ο νεότερος παγκό­σμιος πληθυσμός. Υπάρχει μια αμηχανία στον χειρισμό και γίνονται πολλά λάθη από όλες τις κυβερνήσεις, αλλά κυρίως από την ελληνική. Κάνει διαχωρισμούς και λαμβάνει μέτρα που εί­ναι περιστασιακά και χωρίς στρατηγική. Αυτό ενοχλεί τον κόσμο αλλά και αφήνει άνεργους πολίτες κανονικά. Νομίζω ότι θα πρέπει να μά­θουμε να λειτουργούμε με αυτά. Πιστεύω ότι δεν θα λήξει εδώ, είτε με τις μεταλλάξεις είτε με κάποιους καινούργιους ιούς που θα βγουν. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !