Συνεχίζονται οι επιδοτήσεις σειρών

0

Σε τροποποιήσεις των επενδυτικών της σχεδίων για τηλεοπτικές σειρές που έχουν ολοκληρωθεί ή πρόκειται να ολοκληρωθούν προχώρησε η εταιρεία παραγωγής Green Pixel, προκειμένου να πιστοποιηθούν τα σχέδια και να λάβουν την επιχορήγηση από το ΕΚΟΜΕ. Επιπλέον, το ΕΚΟΜΕ ενέκρινε και τροποποίησε τις αποφάσεις ενίσχυσης για τρεις σειρές του Alpha, εξαιτίας λιγότερων επεισοδίων από αυτά που αρχικά είχαν εγκριθεί.

Πρόκειται για την κωμωδία «Με οικογένεια (Από το σπίτι)», με νέο προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 1.453.207 ευρώ και ποσό επιχορήγησης 508.622 ευρώ, τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Κρατάς Μυστικό», με νέο κόστος επιλέξιμων δαπανών στα 228.390,43 ευρώ και ποσό ενίσχυσης 63.946,43 ευρώ και τη δραματική σειρά «Έρωτας Μετά», με νέο προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 3.602.800 ευρώ και ποσό επιδότησης 1.260.979,99 ευρώ.

Το ΕΚΟΜΕ ενέκρινε ακόμη την ένταξη του ντοκιμαντέρ «Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια», της Green Olive Films ΙΚΕ, με προϋπολογισμό επιλέξιμων δαπανών 147.999 ευρώ και ποσό επιδότησης 59.199,60 ευρώ.


Typologies

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !