Λήγει το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με ΣΚΑΪ – Αυτός είναι ο όρος για την ανανέωσή του

 


Πέρασαν δυο χρόνια από τη στιγμή που ο Σπύρος Παπαδόπουλος εβαζε ως όρο στο συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ να μην μπορεί να αλλάξει μέρα προβολής το “Στην Υγειά μας ρε παιδιά” και να προβάλλεται μόνο Σάββατο καθώς η αλλαγή σε Παρασκευή προκάλεσε εκείνη την εποχή τόσο στην εκπομπή όσο και στο ίδιο το κανάλι του Νέου Φαλήρου μεγάλη πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης.

Και μπορεί ο συγκεκριμένος όρος να μπήκε στο συμβόλαιο που ανανέωσε ο γνωστός ηθοποιός ωστόσο το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον καθώς τα νούμερα τελικά έπεσαν, αλλά το Survivor και η αλλαγή ώρας του “Στην υγειά μας” δεν ήταν αυτή τη φορά η αιτία.

Το συμβόλαιο του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον ΣΚΑΊ λήγει φέτος αλλά αυτή τη φορά δεν είναι καθόλου βέβαιη η ανανέωσή του με το κανάλι κάτω από αυτές τις συνθήκες και με αυτά τα ποσοστά τηλεθέασης. Κι αυτό γιατί αυτή η 4η σεζόν έμελλε να είναι και χειρότερη καθώς πλέον ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει χάσει το κέφι και την όρεξη των προηγούμενων ετών, παραμένει διεκπεραιωτικός και η εκπομπή μοιάζει προ πολλού να έχει βαλτώσει στη σιγουριά και στις παλιές δάφνες της.

Ετσι, αν υπήρχε μια περίπτωση ο ΣΚΑΪ να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον γνωστό ηθοποιό ήταν να υπάρξουν αλλάγές στο στήσιμο της εκπομπής προκειμένου να ανανεωθεί σε περιεχόμενο αλλά και σε διάθεση, γεγονός που στοίχισε σε νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen, αφήνοντας τον ανταγωνισμό να πάρει κεφάλι και μάλιστα από κανάλια μικρότερης δυναμικής από τον ΣΚΑΪ.

tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια