Σάκης Τανιμανίδης: «Μου κακοφάνηκε όταν είδα το Survivor χωρίς εμένα»

0

Με αφορμή την πρεμιέρα που κάνει "Η Φάρμα" στις 12 Μαρτίου, ο Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στην εκπομπή "The 2Night Show".  Ο παρουσιαστής που πλέον ανήκει στο δυναμικό του ANT1, μίλησε μεταξύ άλλων για το Survivor και πως βλέπει τον Γιώργο Λιανό στο τιμόνι του ριάλιτι επιβίωσης.  

«Στην αρχή που ξεκίνησε το Survivor κι εγώ ήμουν ακόμη στην Ελλάδα, όταν έβαλα να το δω, μου κακοφάνηκε. Όσο περνούσαν οι μέρες, το συνήθισα. Τα πάντα τα συνηθίζεις στη ζωή», είπε αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ενω για τον Γιώργο Λιανό είπε:«Ο Γιώργος είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος. Είναι όμως μια ιδιαίτερη περίπτωση γιατί ενώ είναι ταλαντούχος, εύστροφος και έχει χιούμορ για πολλά χρόνια ήταν στη δεύτερη γραμμή της παρουσίασης. Ήταν αδικημένος. Και όταν μια στιγμή του δώσεις μια ευκαιρία, ενός ταλαντούχου ανθρώπου, τότε αυτός λάμπει».

Για το νέο του επαγγελματικό βήμα,δηλωσε: «Έχουμε ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη Φάρμα. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος. Αυτό που μου αρέσει είναι πως είναι πολύ διαφορετικό από όσα έχω κάνει. Είναι πολύ μεγάλη παραγωγή. Έχουμε στήσει μια πραγματική Φάρμα στη μέση του πουθενά. Νομίζω πως οι παίκτες περισσότερο θα το απολαύσουν, παρά θα δυσκολευτούν. Εγώ ήμουν 21 χρονών όταν παίχτηκε η πρώτη Φάρμα στο Mega. Κάποιοι κανόνες είναι ίδιοι αλλά είναι το νέο μοντέλο της Φάρμας, γιατί έχουν περάσει και 20 χρόνια. Θα είναι μια ομάδα και όλοι θα πρέπει να συνεργάζονται μεταξύ τους. Στη Φάρμα δεν αποφασίζει το κοινό ποιος θα αποχωρήσει, θα γίνεται με μονομαχία. Θα δείτε πολύ έντονα αγωνίσματα» είπε, μεταξύ άλλων, για την «Φάρμα»,είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !