Τρίτωσε το… κακό στο “Familiar”! Μάθε γιατί αναβλήθηκε το σημερινό γύρισμα…

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0


Με το… αριστερό έχει ξεκινήσει φέτος η σεζόν για το “Your Face Sounds Familiar”, μιας και η μία αναποδιά, διαδέχεται την άλλη, με αποτέλεσμα διαρκώς οι συντελεστές του να είναι σε μία ανησυχία και σε μία αναστάτωση και φυσικά και τα στελέχη του ΑΝΤ1, δεν προλαβαίνουν  ν΄αντιμετωπίζουν το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.

Μόλις ανακοινώθηκε πως το “Familiar” έρχεται και πάλι υπέρλαμπρο στους δέκτες μας και ήταν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, τα πάντα “πάγωσαν”, αφού υπήρξε ύποπτο κρούσμα στους συντελεστές του σόου και εννοείται πως στη συνέχεια έπρεπε να ακολουθηθούν με αυστηρότητα όλα τα πρωτόκολλα, πράγμα και το οποίο έγινε. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σταματήσει η οποιαδήποτε προετοιμασία, για είκοσι μέρες.

 Και πριν προλάβουμε καλά-καλά εμείς να “γλυκαθούμε” και οι πρωταγωνιστές του να δέσουν μεταξύ τους, να βρουν τη χημεία τους και τον ρυθμό τους, το σόου δέχτηκε πολύ σοβαρούς “κλυδωνισμούς”. Ως γνωστόν, την περασμένη εβδομάδα  είδαν το φως της δημοσιότητας σοκαριστικές αποκαλύψεις που είχαν να κάνουν με τον Κώστα Δόξα και την πρώην σύζυγό του, οι οποίες τον “οδήγησαν” εκτός παιχνιδιού και αναμφισβήτητα έφεραν σε δύσκολη θέση το κανάλι.

Σήμερα ,λοιπόν, έμελλε να… τριτώσει το κακό και να οδηγήσει στην αναβολή του προγραμματισμένου γυρίσματος. Η απόφαση αυτή πάρθηκε, μόλις έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Ίωνα Στρατή! Ένα τραγικό γεγονός που εννοείται πως επέβαλλε την αλλαγή του προγραμματισμού των γυρισμάτων του σόου.

iwoman.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !